Het was een lang, héél lange maar gezellige en plezante tafeltennisavond in Fort II in Wommelgem bij Touch.

Voor Touch B:

Leo Huysmans (D6)

Axel Vaecke (E0)

Marc Cobben (E4)

Leo maakt, in de 1e set, brandhout van Luc, die het niet nodig vindt opgeef- én afwerkballen óp de tafel te doen belanden i.p.v. ernaast (11-21).

De 2e set verloopt evenwichtiger, Luc maakt een achterstand van 15-20 nog goed tot 19-20, maar de laatste opgeefbal van Leo was de goeie (19-21).

Timothy heeft goed wat last met een verbazend goed verdedigende Marc. Er zijn 3 sets nodig om aan de overwinning te geraken (21-18; 17-21 en 21-19).

Na zijn afwezigheid tegen Hove wilt Frans zich bewijzen tegen Axel en wint met mooi aanvallend spel de 1e set met 21-16.

Maar Axel gaat anders spelen en haalt zijn geliefkoosde "back-hand" te voorschijn (16-21). De 3e set is gelijkoplopend maar Frans maakt teveel fouten en Axel trekt het laken naar zich toe (17-21).

Luc maakt nu minder fouten en speelt in de 1e set Marc weg (21-13). De 2e set gaat verdiend naar Marc, die toch wel een sterk verdedigend wapen hanteert (18-21). In de 3e set slaat het noodlot toe voor Marc, die na een verkeerde beweging zijn rechterarm kwetst. Spijtig maar helaas. 21-5 is een uitslag die Marc niet verdiend.

Frans biedt flink wat weerwerk tegen Leo die de 1e set nipt naar zich toetrekt (19-21).

In de 2e set speelt Frans veel agressiever en wint met 21-17. In de 3e set gaat Frans door op zijn elan en bij een 19-16 lijkt de buit binnen, maar Leo gaat over naar een alles-of-niets-spel, valt aan op elke opgeefbal van Frans en boekt resultaat ... 19-21 ! Sterk.

Timothy heeft tegen Axel geen verhaal. Die slechte opgeefballen en gebrekkige afwerkingen blijven maar duren. Axel maakt daar, samen met zijn vernietigende back-hand, dankbaar gebruik van (11-21).

De 2e set is een kopie van de eerste (13-21).

In het dubbelspel willen Timothy en Luc hun sterk teamwerk van tegen Hove bevestigen, wat niet zo evident is tegen Leo en Axel.

In de 1e set kijken zij al vlug tegen een 2-8 achterstand aan, maar komen terug en verder gaat het gelijkopgaand. Toch wordt deze set verloren met 19-21. Minder fouten leiden naar een 21-18 winst in de 2e set en in de 3e set laten ze Leo en Axel geen schijn van kans (21-15). Teamwerk bevestigd.

In de laatste ronde wint Marc de 1e set van Frans (17-21), en ook in de 2e set blijft hij verbazen met zijn goed verdedigend spel, maar Frans wil naar huis en wint de 2e set (21-14). In de 3e set halen beide spelers hun voorsprong en geven ze die ook weer af. Op het einde haalt Frans nipt de bovenhand (21-19).

Luc is gestopt met foutieve opgeef- en afwerkingsballen en anticipeert goed, in de 1e set, op Axels back-hand-bommen (21-17). De 2e set was gelijk opgaand maar Axel heeft 2 fouten meer gemaakt dan Luc (21-19), ... en Luc had een lekkere Duvel naar binnen gekieperd voor en tijdens de match.

De eerste set van de laatste match tussen Timothy en Leo leek veelbelovend met een overwinning in de 2e set, zij het niet makkelijk (21-19), maar in de 2e set stapelde de fouten zich weer maar eens op (slechte opgeefballen) en Leo pakt Timothy in met 14-21. In de beslissende 3e set bleef Leo foutloos spelen wat van Timothy niet kon gezegd worden wat, voor den Beempd, resulteerde in een 2e gelijkspel in 2 matchen.