Eerste match en meteen al een 5-5 gelijkspel.

Timothy Huybrechts (D6)

Luc Stevens (E0)

François Bosman (NG)

Sidney (zeg maar Sid) is altijd een moeilijke klant geweest.

Dat ondervond ook Timothy in zijn eerste match waarin hij in de tweede set nog een "bell" kon afwenden

(19-21 en 20-22).

François bood sereius wat weerwerk tegen Inge in de eerste set (21-16), maar in de tweede set ging hij iets té fel te keer en Inge kon profiteren van zijn foutjes (21-10).

Jorgen en Luc spelen een spannende 3-setter, die in het voordeel van Luc uitdraait (19-21; 21-16 en 19-21).

François laat tegen Sid zien wat hij in zijn marge heeft in de 2e set, na verlies in de 1e set met 21-15.

Het scheelde echt niet veel of hij had een set binnen, maar op het einde mislukte zijn aanvallen (21-18).

Een ontketende Jorgen droogt Timothy droogweg af in 2 sets (21-19 en 21-13).

Inge en Luc leveren twee spannende sets af in hun match, maar de aanvalskracht van Inge was juist iets sterker en nauwkeuriger dan die van Luc (tweemaal 21-19).

Timothy en Luc nemen het op tegen Inge en Sid voor het dubbelspel en weten in de eerste set een achterstand van 19-16 om te buigen in 20-22 winst. De 2e set gaat het vlotter, niet makkelijker, voor de bezoekers (18-21).

De stand is nu 4-3 en Den Beempd moet dus alles winnen om de 2 punten mee naar huis te nemen.

Jorgen leert François ook kennen in de eerste set (21-17) maar walst in de 2e set over zijn tegenstander (21-6).

Luc heeft nog nooit van Sid gewonnen en verliest van een overtuigende Sid de 1e set met 21-18.

In de 2e set echter kan Luc zijn eigen aanvallende speelwijze opdringen en wint gemakkelijk met 13-21.

Aanvallen is dus de boodschap en Luc slaagt er in tegenstander op achterstand te houden in de beslissende 3e set, al kan Sid de kloof steeds dichten toch moet hij in Luc dit keer zijn meerdere erkennen (18-21).

Timothy moet dus voor een gelijkspel spelen tegen Inge, die in de 1e set een twijfelachtige indruk nalaat en aldus haar speelwijze niet kan opdringen. Timothy maakt het af met 19-21. De 2e set gaat er feller aan toe en Timothy heeft last met het aanvalsspel van Inge. Maar naar het einde toe is de bezoeker iets doeltreffender dan de thuisspeelster en met 21-23 verhindert hij een 3e set en een verloren avond voor Den Beempd.