Willems Alfons (E0)

Van Sant Jan (E0)

Benieuwd wat ze er nu weer van terecht gaan brengen, die uit Terhagen ...

Luc begint sterk tegen Guido en wint, verdiend, in twee sets (21-16 en 21-13).

Timothy heeft het iets moeilijker tegen Jan maar doet het eveneens in twee sets (21-19 en 21-18).

Frans neemt de maat van Alfons in twee sets (21-19 en 21-13).

Luc laat ook Jan geen schijn van kans (21-13 en 21-19).

Tegen Frans kan Guido zijn geliefkoosd spel spelen, zéér snel en zéér juist (17-21 en 14-21).

Timothy wint zijn eerste set tegen Alfons gemakkelijk met 21-14. In de tweede set wint hij nipt met

23-21.

Tussenstand ... 5-1 ! Wat gebeurt er ?

In het dubbelspel plaatsen Guido en Alfons, Timothy en Luc al snel op een achterstand (2-8), maar de thuisploeg dicht de kloof en na een spannend einde winnen ze nog met 22-20.

In de tweede set walsen ze over de bezoekers en winnen makkelijk mùet 21-13.

6-1 ! Overwinning binnen !

Frans is blijkbaar tevreden met de overwinning want hij verliest, ongewoon, van een nu toch wel sterker spelende Jan die in twee sets de match wint (tweemaal 10-21).

Luc is vanavond goed bezig en is erop uit om ook Alfons een nederlaag toe te dienen, van wie hij, na de vele seizoenen, nog maar één keer heeft gewonnen.

En de eerste set kent een spannend slot. Bij 18-20 achterstand op zijn eigen opslagspel kiest Luc, met succes, voor de aanval (20-20). Hij verandert zijn spel niet en wint met 22-20.

Op het einde, in de tweede set, gaat Alfons een paar keer in de fout en Luc profiteert hiervan. De kloof van 19-16 kan Alfons niet meer goed maken. Het wordt 21-18.

De laatste set tussen Timothy en Guido is een prestige duel dat gewonnen wordt door Timothy in twee sets (21-15 en 21-17).

Resultaat: 8 - 2.