IMMO MORTSEL C - DEN BEEMPD

Plaatsingsdatum: 6-dec-2011 7:34:38

Na het succes van vorige donderdag tegen de B ploeg hebben we geen overwinning kunnen behalen tegen de C ploeg.

Uitslag: 5 - 5.

De eerste twee matches verliepen vlot. Guy (E2)-Luc (E0): 0-2 en Van den Eynde Magda (E0) - Timothy (E2): 0-2.

Daarna ging het op en af waarbij de dames van Immo sterke prestaties neerzetten.

Enkel tegen Timothy was geen kruid gewassen. Alweer won hij zijn 3 matches zonder een set prijs te geven. De toeters en de bellen liggen klaar voor de "best of five" !

Frans was niet in goede doen en verloor zijn 3 matches. Hij verliest tegen een sterk verdedigende Nicole Sirre (E4) (2-1). Ook Magda (E0) speelt zeer sterk en wint van Frans in 2 sets.

Nicole wint ook droogjes weg tegen Luc met 2-1.

De stand wordt 3-3 voor de dubbel.

De dubbel kent een ongelukkig verloop waarbij Luc tijdens de tweede set uitglijdt op een dweil en zijn linkerknie verneukt. Toch kunnen we de dubbel nog winnen met 1-2.

Nog 2 matches winnen is dus de boodschap en Timothy doet wat hij moet doen. Daarna geeft Frans tegen Guy in de derde set een 17-11 voorsprong weg en verliest de match met 2-1.

De stand is dan 4-5.

Het ligt dus in handen van Luc en een bell beslist in het voordeel van Magda (2-1).

Spijtig maar helaas, we hadden er meer van verwacht, maar "iets" blijft ons achtervolgen.

Na de wedstrijd werden we in Mortsel weer verwend met croqueskes. Toffe ploegen die van Immo... Bedankt ...Mortsel.

Hopen dat de terugronde beter verloopt voor Frans en Luc, als die hersteld geraakt van zijn kapotte knie.

Met 3 weken rust zou dat moeten lukken, anders ligt het in handen van onze vervangers.

Gerard zal al mee voor de overwinning MOETEN zorgen tegen Tol A volgende week donderdag.