Rapport fra jubileumsfesten Ulaheim 30 år

Post date: Mar 5, 2017 7:36:29 PM

Ulaheim har rundet 30 år og dette feiret vi med en jubileumsfest lørdag 25. februar. Flott underholdning, super dansemusikk og et teknisk godt gjennomført arrangement. Totalt var 200 mennesker innom denne kvelden, og tilbakemeldingene har vært bare positive.

Det var mye arbeid "bak kulissene" for å få kvelden til å gli best mulig, og vi i Ulabrand vil takke alle frivillige, musikere, lydmannen og ikke minst de flotte medlemmene av Underholdningsgruppa som leverte en revy det sto respekt av!

Som seg hør og bør på et jubileum hadde vi invitert noen spesielle gjester; nemlig det sittende styret for Ulabrand i 1983, -84 og -85. Disse fikk en bukett roser hver, og en takk for gjennomført arbeid i styret. I tillegg ble alle frivillige og innleid arbeidskraft som var involvert før og underveis i byggingen, takket for sin innsats. Uten alle disse hadde vi ikke hatt det flotte unngdomshuset vi har i dag.

Her er de som kunne komme av de inviterte:

Fra venstre: Terje Enoksen, Svein-Olaf Heika, Kjellaug Isaksen, Freddy Sørensen, Jens Lilleby, Per Heika og Hallvard Sandvik