Bilder fra Gamnes-dagan 2013

Post date: Jun 16, 2013 7:30:51 PM

Da var Gamnes-dagan 2013 vel gjennomført, og vi må si at vi er godt fornøyde med resultatet. Målet i år var å få flere barn til å komme og trives hos oss. Og med en stor utendørs sklie, hester og ambulanse på laget, må vi vel kunne si at vi har lykkes!

Vi var heldige med været fredagen, mens lørdagen brakte med seg enkelte regnbyger. Dette til tross, ble lørdagen dagen da vi hadde flest besøkende innom.

Dette arrangementet hadde ikke gått rundt uten ildsjeler og frivillige som har vært en del av arbeidet disse to hektiske dagene. Vel 30 frivillige har vært innom og bidratt, i tillegg har 16 kakebakere stått for kakene i kafeen begge dager. TUSEN TAKK!

Det var lagt opp til flere aktiviteter, de aller fleste på lørdagen. Den som hadde størst suksess var sklien for barna. Det var mange våte buksebaker som sprang opp, og silte ned med stor iver. Regn fikk være regn, og glade barnerop hørtes over hele området :)

Sabine Cochrane med sin hest Major er så og si blitt en tradisjon på våre arrangementer. I år hadde hun også med seg datteren Katie med hennes shetlandsponni Benoni. Dette gjorde at både store barn og de aller minste kunne få seg en ridetur. Selv enkelte av de voksne fikk seg noen runder på hesteryggen. På bildet ser vi Silje Sørensen som traver, mens Sabine instruerer.

I år hadde vi invitert ambulansen til Gamnes-dagan. Edny Lundberg og Helene Mathisen kom i en flunkende ny ambulanse-bil. Stolte barn fikk sitte bak rattet å styre mens blålysene blinket. Høydepunktet var da sirenen ble slått på :) Barna fikk også prøve noe av utstyret som ambulansen har.

M/K Brottsjø var også invitert på lørdagen, og tok en tur med båt-interesserte. Vi har tidligere skrevet om M/K Brottsjø på vår hjemmeside, i forkant av Gamnes-dagan.

Jeger og Fisk var tilstede begge dager med lavvo og bålkos. For barna satte de opp en stasjon med pil- og bue skyting. En aktivitet som ble populær.

Mat må man ha! I tillegg til kaffe og kaker, solgte vi nydelig grillet hvalkjøtt, koteletter og hamburgere med tilbehør som hjemmelagde fløtepoteter og potetsalat.

I anledning det ustabile været ble det kjøpt inn partytelt som publikummere kunne sitte i. Lørdagen brakte med seg regn, og det ble nødvendig med tak over grillen. Dette ble løst på beste måte, og taket sørget for at ingen ble våte mens de arbeidet.

Her er Yngve Hanssen og Martin Heika i full sving ved grillen.

Da gjenstår bare å takke for i år, og si velkommen til Gamnes-dagan 2014!

Vi gleder oss!