Gamnes-dagan 2014

Post date: Jun 11, 2014 10:47:13 PM

Endelig er helgen rett rundt hjørnet og det er tid for årets Gamnes-daga.

Lørdag 14. juni åpner vi dørene kl 11 og stenger kl 17.

Søndag 15. juni åpner vi kl 12 og stenger kl 17.

Begge dager blir det åpen kafé inne på Ulaheim, og grill på sørsiden av huset. I tillegg selger vi sukkerspinn, og vi har leid en stor utendørs sklie for små og store barn. Politibilen kommer og viser seg frem med sirene og blålys (en av dagene), samt at det blir hesteridning for både barn og voksne (begge dager kl 12-14). Solli gård kommer med små kji, og jeger og fisk med pil og bue.

Lørdag kveld blir det bålkos på sørsiden av Ulaheim, og salg av nydelig fiskesuppe. Fra kl 20. Værforbehold i forhold til kvelden.

Nytt av i år er at vi har bare utstillere med nye produkter. Det vil si at vi ikke har utstillere som selger brukte ting, klær etc. Møbelbutikken Fagmøbler finner veien ut til oss og selger produkter fra sin butikk, fra kjelleren på Ulaheim. Inngangen er på sørsiden ved siden av grillene. Vi får besøk av 100% Paulsen fra Rebbenes med sine naustelementer, det blir hjemmebakst, billedkunst, symaskiner og flere andre flotte utstillere. Se tidligere sak med oversikt over utstillere og loddpremier 2014.

I år har komiteen for dagan slått på stortromma og tilbyr en hagemøbelgruppe fra Fagmøbler som førstepremie på loddsalget (verdi kr 17.995,-). Vi har allerede solgt en del lodd, men har ennå mange igjen som skal selges på Gamnes-dagan. Løp og kjøp! Det er i tillegg flere andre flotte premier som hotellovernatting, aromaterapi, gratis trening, gavekort, fotballbilletter, og mye mye mer.

Trekningen av loddene gjøres mandag 16. juni. Vinnerne vil bli oppringt.

Hagemøbelgruppen vil kunne ses i kjelleren på Ulaheim under dagan.

Dere vil i år se at vi har hengt opp reklame på veggen på Ulaheim. Dette er reklame for Fagmøbler som delsponser førstepremien på loddsalget. Det er for Troms Kraft som sponser t-skjorter og sklien. Og det er Lerøy, som har sponset Ulabrand med kr. 50.000,- til den nært forestående rehabiliteringen av Ulaheim.

Tusen takk for støtten!

I år som i fjor er Gamnes-dagan kun basert på frivillige krefter. Det er mellom 30 og 40 personer i sving begge dagene, i tillegg til at det gjøres et enormt arbeid med planlegging, rigging og dugnad i forkant. En ting er sikkert, og det er at uten alle de frivillige ville ikke Gamnes-dagan kunne gjennomføres. Tusen takk til alle de frivillige som bidrar med smått og stort!

Da gjenstår bare å si hjertelig velkommen til Gamnes-dagan 2014! Vi håper at du kommer og koser deg sammen med oss! :)