Paulus en Sint Janskerk

Parochiecentrum

Lidwinastraat 51

5262 EN Vught

tel.: (073) 6562541

Maandag t/m vrijdag van 09.30 - 12.00 uur

Iedere maandag avondgebed

Elke maandag is er in onze kerk van 19.15 uur tot 19.35 uur een avondgebed. Ieder die een keer met ons mee wil bidden is van harte welkom.

Vieringen

iedere zondag om 11.00 uur


Actueel

Palmpasen

De viering van Palmpasen is op 25 maart waarbij palmtakjes worden gewijd en uitgereikt. In deze familieviering zullen de communicanten hun palmpaasstokken binnendragen. Andere kinderen mogen ook hun palmpaasstok meebrengen naar de kerk en aansluiten in de processie bij het binnenkomen en het uitgaan.

Boeteviering

Op dinsdag 27 maart is er om 19.00 uur een boeteviering ter voorbereiding op Pasen.

Goede Vrijdag - Paaszaterdag - Pasen

De bijzondere vieringen van Goede Vrijdag 15.00 uur en Eerste Paasdag 11.00 uur zijn samengesteld door de werkgroep familievieringen en worden muzikaal begeleid door het kinderkoor 'de Molenrakkers'. Voor de aanstaande communicanten is er speciale aandacht in deze vieringen. Maar alle kinderen van de basisscholen en hun familie zijn natuurlijk van harte welkom.

Het gemengd koor en het gregoriaans koor verzorgen de muzikale ondersteuning van de overige vieringen in de Goede Week en in de Paaswake.

Vrijwilligersbestand Vught-Zuid

Annelies Klein Overmeen houdt al vele jaren het vrijwilligersbestand bij. Om dit actueel te laten blijven, wordt aan de vrijwilligers van de Paulus en St. Janskerk gevraagd, en met name aan de contactpersonen van de werkgroepen, eventuele wijzigingen van leden, verhuizingen, aan- en afmeldingen aan Annelies Klein Overmeen door te geven per e-mail - tjm.kleinovermeen@hotmail.com - of door middel van een briefje in de brievenbus van de Paulus en St. Janskerk