Tienergroep Edith Stein 2018/2019

Brief aan de ouders:

Beste ouders

Iedere zondag zijn er veel kinderen die met enthousiasme de kinderwoorddienst meevolgen.

Maar de oudere basisschoolkinderen groeien hier langzaam uit. Sommige tieners hebben aansluiting gevonden bij een landelijke groep of beweging zoals bijvoorbeeld Kisi kids. Andere kinderen hebben nog geen weg gevonden om hun geloof een plek te geven in hun leven.

De leeftijdscategorie 12 tot 16 ontwikkelt zich razendsnel en ontdekt een grote wereld met hele nieuwe vraagstukken. Schoolkeuze, vriendschappen en relaties, zorgen om de medemens, milieu zijn een paar van die thema’s. Ook kerk en geloof krijgen een andere dimensie. Om ook geloof in deze veranderende blik op de wereld een plek te geven, willen we ze de gelegenheid geven hierover vrijuit in gesprek te gaan.

Daarom hebben we afgelopen jaar een start gemaakt met een groepje voor tieners. Gewoon samen een leuke tijd hebben, en kijken of we geloven ook voor hen interessant kunnen houden. Het idee is om een avond per maand bij elkaar te komen met een programma. Hierover worden jullie per mail geïnformeerd. Bij vragen kunnen jullie ons altijd mailen op tienersedithstein@gmail.com


Like ons op Facebook: @tienerersedithstein