Paasviering in Novalis donderdag 11 april 2019

Ook dit jaar staan wij weer voor u klaar om een sfeervolle en gezellige paasmiddag te realiseren. De laatste keer is weer erg goed bevallen in Novalis en daarom een reden om deze traditie voort te zetten.

Deze middag is bedoeld voor alle ouderen van Vught en Cromvoirt die vanwege lichamelijke en andere beperkingen, misschien niet in de gelegenheid zijn om in de Goede Week en met Pasen hun kerk te bezoeken, maar is ook bedoeld voor al die ouderen die graag anderen willen ontmoeten tijdens een gezellige middag.

Deze paasviering voor ouderen zal zijn op donderdag 11 april in Novalis aan de Industrieweg 9c en begint om 14.00 uur.

Aanvang eucharistieviering is om 14.00 uur.

Aansluitend is er gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Om 17.00 uur is de afsluiting.

Het zou heel fijn zijn, indien u uw vervoer zelf zou kunnen regelen. Mocht dit echt niet lukken, dan laat u dat weten bij aanmelding (opgeven graag voor 28 maart).

Aanmelden voor deelname aan deze sfeervolle paasviering op donderdag 11 april kunt u bij:

  • Loes Schoonen, tel. 656.0805
  • Dolly van Doorn, tel. 657.6866
  • Bernadette van den Heuvel, tel. 656.2686

Oproep voor vrijwillige chauffeurs voor donderdag 11 april

En groot aantal van onze gasten kan niet op eigen kracht komen en is daardoor afhankelijk van vervoer door ons geregeld. Daarom doen wij een beroep op autorijdend Vught voor het vervoer van onze gasten van en naar de paasviering in Novalis (Industrieweg 9c) op donderdag 11 april.

Indien u in de gelegenheid bent om iemand die middag vanaf 13.15 uur op te halen en weer om 17.00 uur naar huis te rijden, vragen wij u vriendelijk zich te willen melden bij: Bernadette van den Heuvel, tel. 656.2686

Hartelijk dank!


Deze Paasviering wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Vught