Paasviering in Novalis woensdag 21 maart 2018

Ook dit jaar staan de mensen van de werkgroep klaar om voor u een mooie en gezellige paasmiddag te realiseren. Maar anders dan voorheen zal de Paasviering nu plaats vinden in Novalis (Industrieweg 9c). Veel zal hetzelfde blijven zoals U gewend was, enkel nu zullen meer mensen een beroep moeten doen op onze vrijwillige chauffeurs. U zult zien dat wij met Novalis een mooie en ruime locatie hebben gevonden, waarin wij een sfeervolle Paasviering kunnen houden.

Deze middag is bedoeld voor alle ouderen van Vught en Cromvoirt die vanwege lichamelijke en andere beperkingen, misschien niet in de gelegenheid zijn om in de Goede Week en met Pasen hun kerk te bezoeken, maar is ook bedoeld voor al die ouderen die graag anderen willen ontmoeten tijdens een gezellige middag.

Ouderen zijn van harte uitgenodigd.

Deze paasviering voor ouderen zal zijn op woensdag 21 maart in Novalis aan de Industrieweg 9c en begint om 14.00 uur.

Aanvang eucharistieviering is om 14.00 uur. Aansluitend is er gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Om 17.00 uur is de afsluiting. Laat het ons gerust weten, wanneer u niet zelfstandig kunt komen. Dit is geen enkel probleem voor ons, omdat wij veel chauffeurs hebben die U graag willen rijden. Geeft U dit door bij het aanmelden ( graag voor 6 maart ).

Aanmelden voor deelname aan deze sfeervolle paasviering op woensdag 21 maart kunt u bij Loes Schoonen (tel. 656.0805, Dolly van Doorn (tel. 657.6866) en Bernadette van den Heuvel (tel. 656.2686).

Oproep voor vrijwillige chauffeurs voor woensdag 21 maart

Het overgrote deel van onze gasten kan niet op eigen kracht komen en is daardoor afhankelijk van vervoer door ons geregeld. Daarom doen wij een beroep op autorijdend Vught voor het vervoer van onze gasten van en naar de paasviering in Novalis (Industrieweg 9c) op woensdag 21 maart.

Indien u in de gelegenheid bent om iemand die middag vanaf 13.15 uur op te halen en weer om 17.00 uur naar huis te rijden, vragen wij u vriendelijk zich te willen melden bij Mariëtte Alsemgeest (tel. 642.3158) en Bernadette van den Heuvel (tel. 656.2686).

Hartelijk dank!


Deze Paasviering wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Vught