Kerstviering in Novalis donderdag 13 december

Novalis - Industrieweg 9c

Het is weer zover dat wij u kunnen uitnodigen voor de kerstviering, speciaal voor ouderen, in onze nieuwe locatie Novalis. Het bleek een goede keuze te zijn, nadat wij afscheid moesten nemen van Rozenoord. Wij gaan in ieder geval weer ons best doen om er een mooie en sfeervolle kerstviering van te maken. Wilt u deze kerstviering niet missen, dan kunt u zich nu al hiervoor opgeven. Let u wel op dat het deze keer op een donderdag is!

Donderdag 13 december 2018 in Novalis (Industrieweg 9c)

Hiervoor is iedereen uitgenodigd, die in de kersttijd misschien niet in de gelegenheid is om de parochiekerk te bezoeken; maar ook voor al die ouderen die graag een sfeervolle kerstviering willen bijwonen en daarbij graag anderen willen ontmoeten.

Het programma is als vanouds:

  • Om 14.00 uur begint de Eucharistie-viering, waarin pastoor Mesch zal voorgaan.
  • Daarna is er tijd voor ontmoeting en gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.
  • Om 17.00 uur is de afsluiting.

Wanneer u niet zelfstandig kunt komen, en u behoefte heeft aan vervoer is dit geen enkel probleem. Op uw verzoek regelen wij voor u het vervoer door hulpvaardige vrijwilligers met auto (opgeven voor vervoer kan tot 1 december). Voor deelname aan deze sfeervolle kerstviering kunt u zich telefonisch aanmelden bij:

  • Loes Schoonen, tel. 6560805
  • Bernadette van den Heuvel, tel. 6562686

Oproep voor vrijwillige chauffeurs op donderdag 13 december 2018

Voor velen zou het bijwonen van deze kerstviering onmogelijk zijn, indien er geen vrijwilligers zouden zijn om hen te vervoeren naar Novalis. Daarom zijn wij al die vrijwillige chauffeurs zo dankbaar, omdat zij deze middag voor velen mogelijk maken!

Hierbij willen wij u wederom vragen of het mogelijk is om een of meerdere mensen te willen vervoeren van en naar Novalis (Industrieweg 9c) op donderdag 13 december. Indien u in de gelegenheid bent om iemand die middag vanaf 13.00 uur op te halen en weer om 17.00 uur naar huis te rijden, vragen wij u vriendelijk zich te willen melden bij :

Bernadette van den Heuvel, tel. 6562686

Alvast hartelijk dank.