Hipnotizador Mollet

Psicólogos Mollet del Vallès – Psicòleg a Mollet
Xavier Conesa Lapena – Carme Serrat Bretcha
C/ Gaietà Vinzia, 11-13
MOLLET DEL VALLES
C/ Santa Anna, 26
BARCELONA
 …
Tel 653 811 887
93 570 71 54 
conesa@gmail.com
Xavier Conesa Lapena
fotopsicologescacspetit
Psicòleg i sexòleg . El 1990 fundà el Centre de Psicologia Aplicada a Mollet del Vallès entitat dedicada als tractaments psicològics en adults,adolescents i nens. Compatibilitzà aquestes tasques amb les teràpies de parella i disfuncions sexuals masculines i femenínes, establint col.laboracions amb institucions dedicades a la salut mental,especialment de la comarca del Vallès. Posteriorment, posa en funcionament l’Institut Superior d’Estudis Sexològics (I.S.E.S.) a Barcelona, dedicat a la docència de la sexologia: postgraus, masters i cursos específics reconeguts d’Interès Sanitari pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. L’Institut manté conveni de col.laboració amb la Universitat de BarcelonaUniversitat de Girona,Universitat Ramon Llull i Universitat Oberta de Catalunya i
Centre d’Estudis Universitaris de California, Illinois
Tutor de pràctiques externes de la Facultat de Psicologia (UB) de la Universitat de Barcelona des de l’any 1.999
L’any 1997 es va especialitzar en els tractaments específics per a la depressió a través de la luminoteràpia, essent un dels capdavanters en la investigació i implantació d’aquesta teràpia a nivell estatal. Informacions al respecte publicada al periòdic El Mundo, articles periodístics a Consumer i al periòdic Público.
Ha estat també coordinador del Grup de Treball de Sexologia del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
Al llarg de tots aquests anys, ha establert col.laboracions en mitjans escrits, ràdio i televisió
.Enllaços externs
Pàgina Oficial de Xavier Conesa Lapena

Publicacions

 

  Locució: Gemma Costa, actriu i cantant

 

Carme Serrat Bretcha
carmepsicologape
Psicòleg, Sexòleg i Logopeda Col. nº 3086.
Llicenciada en Psicologia Colegiada nº 3.086 Adults i Infantil (Universitat de Barcelona)
Co-fundadora del Centre de Psicologia Apliacada de Mollet del Vallès, entitat dedicada als tractaments psicològics en adults,  adolescents i nens.
Dedicada a la Docència i a les Psicoteràpies en diversos àmbits.
Professora d’integració Social, també en l’àrea de l’Atenció   a persones en situació de dependència.
Docent en Comunicació alternativa i augmentativa.
Coordinadora de l’Institut Superior d’Estudis Sexològics
Diplomatura de Postgrado en Logopedia (Universitat Autonoma de Barcelona)
Certificació per al Tractament de la Fundació Catalana del Sindrome de Down.
Diagnòstic i Teràpia Infantil (Institut Medic del Desenvolupament Infantil)
Tutora de practiques Universitat de Barcelona  Universitat Ramon Llull
Terapeuta Sexual i Familiar
Coordinadora de l’Institut Suparior d’Estudis Sexològics I.S.E.S.
Professora d’Integració Social i Atenció Soció Sanitària
Professora de Comunicació alternativa, Atenció a persones amb dependència,
Assessora Psicològica d’escoles bressol.
Assessorament a pares
Tutora de Pràctiques Universitat Oberta de Catalunya
Conferenciant de temes relacionats amb la psicologia infantil.
__________________
TARIFES:
El cost de les sessions, que poden ser setmanals, quinzenals o mensuals, previ acord, corresponen als preus  orientatius que estableix el Col.legi Oficial de Psicòlegs.
Mai hem deixat d’atendre cap persona, parella o nen per motius econòmics. Ens adaptem a la situació sense cap problema.
ORIENTACIÓ:
ADULTS: Entre 40/50 € cada sessió aproximadament. Que podran ser setmanals, cada deu dies, quinzenals o mensuals.   Aqui entrarien, sempre amb el mateix preu, TERÀPIA INDIVIDUAL, D’ADULT O DE PARELLA
INFANTIL: Entre 30/35 € cada sessió aproximadament. Disposem d’un percentatge elevat de tractaments 100% subvencionats. Demani informació.
MÚTUES: 
 
Treballem amb la Mútua General de Catalunya de manera directa.  Amb altres Mútues vostè a de demanar a la seva Mútua si hi pot tenir cobertura amb el nostre centre.
TERÀPIES DE GRUP
Actualment són gratuites.


España: ¿el país más infiel de Europa?

¿Es España el país con más infieles en Europa?Según los datos de la página de contactos AshleyMadison.com no cabe duda: sí. En junio se cumplieron dos años de funcionamiento en nuestro país y la empresa ha revelado que durante este tiempo se han inscrito en la web más de un millón de personas en España, convirtiendo a los españoles y españolas en los campeones europeos en cuanto a infidelidades matrimoniales. “Estamos realmente emocionados por haber alcanzado la cifra de 1.000.000 de usuarios registrados en España", afirmó el portavoz europeo de AshleyMadison.com, Christoph Kraemer.

AshleyMadison.com  ha detallado, en una nota de prensa, los perfiles de los hombre y mujeres infieles. Así, la mujer media infiel en España tiene unos 34 años de edad, 1,65 de estatura, 59 kilos de peso y, en contra de los estereotipos de rubias o morenas,  es castaña. La mayoría, un 67%, de las inscritas a esta web de contactos están casadas y el 74% tienen , al menos, un hijo. Respecto a su ocupación, el 22% son amas de casa, seguidas de un 11% que trabaja en la administración de empresas. Un 8% son maestras y el 7% son altas directivas.

La mujer media infiel en España tiene unos 34 años de edad, 1,65 de estatura, 59 kilos de peso y, en contra de los estereotipos de rubias o morenas,  es castaña.Por su parte, los hombres tienen una media de edad de 43 años, 1,74 centímetros de estatura y 70 kilos de peso. El 89% están casados o tiene pareja y el 68% son padres. En cuanto a su posición social, el 15% son empresarios, un 14% directivos, un 4% médicos y el 3% trabajan de abogados.

Según el portavoz de la empresa, los resultados no llegan a sorprender porque "algunos estudios demuestran que entre el 60% y 70% de los españoles han sido infieles a su pareja al menos una vez en la vida. Además, una infidelidad no tiene por qué suponer el fin del matrimonio, sino más bien todo lo contrario”. 

La media de aventuras por año es de 2,4 en hombres, los que significa conocer de 2 a 3 persona para mantener un encuentro pasional, mientras que entre las mujeres la media baja a 1,3  personas. Entre los hombres, los motivos por los que buscan una aventura son principalmente para satisfacerse sexualmente (el 44%), seguidos de un 18% que lo hacen para escapar de la rutina con su pareja. Entre las motivaciones de las mujeres priman la búsqueda de sentirse deseadas y valoradas, en el 38% de los casos, mientras que las que buscan satisfacción sexual bajan al 21% respecto al porcentaje de los hombres.

Mientras que los hombres buscan una amante menor que ellos, principalmente entre 30 y 35 años, las mujeres que forman parte de la encuesta de AshleyMadison.com prefieren un hombre mayor que ellas, de entre 40 y 45 años.

Comments