Externe WorkshopS

Je gelooft in het inzetten van digitale tools als meerwaarde voor je lespraktijk. Je merkt echter dat je nog onvoldoende kennis hebt van de mogelijkheden of je bent nieuwsgierig naar nieuwe toepassingen. Dan zijn de externe iToolbox workshops geschikt voor jou of jouw school. Wij hebben voldoende concrete vakspecifieke toepassingen en voorbeelden om zowel dummies als leerkrachten met meer IT-vaardigheden te inspireren. Ook willen we onze kennis en ervaring delen met andere pedagogische ICT-Coördinatoren.

We bieden binnen iToolbox een aantal workshops aan die ingezet kunnen worden als nascholing, op een pedagogische studiedag of op een algemene personeelsvergadering. Ook bieden we de mogelijkheid om eens een kijkje te komen nemen op onze campus.

Feedback op externe workshops

DOelgroep

Deze workshops zijn bijzonder interessant voor leerkrachten, pedagogisch ICT-Coördinatoren en directies die nog wat koudwatervrees hebben om te werken met digitale tools in een virtuele klasomgeving. Voor diegene die al wat stappen verder staan kunnen nieuwe tools ontdekt worden. Ook scholen die willen starten met een pedagogisch project kunnen ideeën opdoen.

Formules

Klik op een workshop om meer informatie te krijgen.

iToolKits: Activerende werkvormen met voor alles een geschikte app

Bezoek en ontdek de werkwijze op WICO Campus SHN