Partneri


Želite li znati više o projektu, možete nas kontaktirati na:

info@door.hr (HR)

climalt.info@gmail.com (EN)

Partneri

Projektni konzorcij obuhvaća 5 europskih organizacija iz 4 zemlje, a koje djeluju u različitim područjima i koje će zajednički pridonijeti razmjeni znanja, praksi, ideja i kulturnih perspektiva.

ITALIJA

A Sud, Ecologia e Cooperazione Onlus

Osnovan 2003. godine, A Sud promovira klimatsku pravednost u Italiji, ali i na međunarodnoj razini, te podupire lokalne koje se suočavaju s problemima u okolišu.

Website

kontakt: liciagallo@asud.net

HRVATSKA

DOOR - Drustvo Za Oblikovanje Odrzivog Razvoja

Osnovan 2003. DOOR radi na projektima vezanim uz mitigaciju klimatskih promjena, uključivanje građana u donošenje javnih politika, obrazovanje o obnovljivim izvorima energije i o energetskom siromaštvu.

Website

kontakt: info@door.hr

ITALIJA

Navdanya International

Talijanska podružnica organizacije koju je prije 30 godina u Indiji osnovala Vandana Shiva, cilja na zaštitu okoliša i prirode, zaštitu bio raznolikosti i ljudsko pravo na pravo na hranu i sjeme.

Website

kontakt: info@navdanyainternational.org

DANSKA

Play Agency

Osnovana 2014. Play Agency je studio za konzulting za igrifikaciju i razvoj nezavisnih igara koji se fokusira na igrače iskustvo za poduzeća, kulturne i društvene ustanove.

Website

kontakt: hi@playagency.dk

BUGARSKA

Environmental Association "Za Zemiata" Sdruzhenie

Osnovana 1995. Za Zemiata je vodeća okolišna organizacija, koja je prva u Bugarskoj počela promicati „Zero waste“ koncep, radeći na sustavima održivog gospodarenja otpadom i razvojem održivih alternativa u energetskom sektoru.

Website

kontakt: r.slavkova@zazemiata.org