Inschrijven

Interesse in onze school? Elke geïnteresseerde ouder krijgt een uitgebreide rondleiding van 1u tot 1,5u. Deze rondleidingen gaan steeds door op woensdagnamiddag. Tijdens deze kennismaking tonen we graag alle buiten- en binnenruimtes van onze school en vertellen we over onze schoolvisie. We luisteren graag naar alle vragen en beantwoorden die met heel veel zorg. Tijdens zo'n moment kan er steeds ingeschreven worden. De inschrijvingsdocumenten worden meegegeven en kunt u nadien digitaal of in de brievenbus terugbezorgen.

Ben je reeds vertrouwd met de school en wil je een broer of zus inschrijven? Dan kan je aan de leerkracht, secretariaatsmedewerker of de directie steeds inschrijvingsdocumenten vragen.


Maak je graag een afspraak of heb je andere vragen omtrent inschrijven in onze buitenleerschool? Bel ons dan zeker op of stuur een mailtje naar directeur.debosbes@scholengruuthuse.net.


De openklasmomenten in de peuterklas gaan steeds op afspraak door, telkens vanaf 15u45 tenzij anders aangegeven:

  • maandag 29 augustus 2022 (vanaf 16u30 tot 18u30)

  • dinsdag 25 oktober 2022 (instappers herfstvakantie)

  • donderdag 22 december 2022 (instappers kerstvakantie & 1 februari)

  • donderdag 16 februari 2023 (instappers krokusvakantie)

  • donderdag 30 maart 2023 (instappers Pasen en Hemelvaart)

Zijn er wachtlijsten om in te schrijven in De Bosbes? Neen, die zijn er niet. Elk kind dat zich aanmeldt kan zich op dit moment inschrijven. Onze maximumcapaciteit is voor onze kleuterafdeling bepaald op 120 leerlingen. Onze maximumcapaciteit voor onze lagere afdeling is bepaald op 160 leerlingen.