PREUS VISITA

Elige una ruta, no una rutina. (L. Martin)

www.psicologoparejas.es

www.xavierconesa.com

PREUS:

El cost de les sessions, que poden ser setmanals, quinzenals o mensuals, previ acord, corresponen als preus orientatius que estableix el Col.legi Oficial de Psicòlegs.

Mai hem deixat d'atendre cap persona, parella o nen per motius econòmics. Ens adaptem a la situació sense cap problema.

ORIENTACIÓ:

ADULTS: Entre 40/50 € cada sessió aproximadament. Que podran ser setmanals, cada deu dies, quinzenals o mensuals. Aqui entrarien, sempre amb el mateix preu, TERÀPIA INDIVIDUAL D'ADULT O DE PARELLA

INFANTIL: Entre 30/35 € cada sessió aproximadament. Disposem d'un percentatge elevat de tractaments 100% subvencionats. Demani informació.

MÚTUES:

Treballem amb la Mútua General de Catalunya de manera directa. Amb altres Mútues vostè ha de demanar si hi te cobertura amb el nostre centre i en cas negatiu, sol.licitar-la

TERÀPIES DE GRUP

Actualment són gratuites.

-El objetivo de la educación es no aumentar la cantidad de conocimiento, sino crear posibilidades para que un niño invente y descubra, para crear a hombres que sean capaces de hacer cosas nuevas.-Jean Piaget.

-Incluso una vida feliz no puede medirse sin la oscuridad. La palabra feliz perdería su significado si no estuviese balanceada por la tristeza.-C.G. Jung.

-Cualquier forma de adicción es mala, ya sea alcohol, morfina o el idealismo.-C.G. Jung.