Klik hieronder om onze Smartschoolpagina te openen.

gbsdebijenkorf.smartschool.be

Link naar digitaal klasdashboard

Steeds meer maken we gebruik van ICT, apps en verschillende websites om onze leerlingen gepast, interactief en goed te laten oefenen en leren.

Nadat een leerling is ingelogd in Google-Chrome (instructiefilmpje) kan men surfen naar go.prowise.com en kan het gekende dashboard van de school ook thuis gebruikt worden.

We werken op school met Google Education en Prowise GO. 

Prowise Go:
Elke leerling kan inloggen op het 'dashboard' van de klas. Daar staan alle links klaar die we op school gebruiken om online onze leerstof in te oefenen.

Google Education:
Elke leerling heeft een persoonlijk account om in te loggen bij Google Chrome zodat ze daar beschikken over een persoonlijke links, hun eigen geheugenruimte (cloud/Drive) en bestanden kunnen gebruiken van de klasdrive (Gedeelde Drives) verder zijn er tal van samenwerkingsmogelijkheden; google Classroom en Google tekstverwerking/presentaties/ ... . 

Veel oefen en leerplezier!

GBS De Bijenkorf

Trooper

https://www.trooper.be/gbsdebijenkorf

U kan onze school elke dag een centje laten bij verdienen, zonder dat u iets extra moet uitgeven! Shopt u wel eens online? Ga dan even langs onze trooperpagina want bij elke online aankoop bij uw vertrouwde sites, verdienen wij zo geld voor de schoolwerking. Meer info Lees hier.

GBS De Bijenkorf

gezellige basisschool in Rosselaar

waar we graag het verschil maken

samen, met een gedreven team,

zien we de kinderen en de ouders

elke dag graag komen !!!

Onze school is een openbare school en beantwoordt aan de principes van neutraliteit zoals omschreven in de Beginselverklaring neutraliteit


Dank aan onze sponsors!!!

Logo VW Audi Center 2012.pdf
reclame logo studio fase.pdf

Dank u voor het vertrouwen in onze school!

Wij zijn bereikbaar op het nummer 014/744270  -  directie.debijenkorf@joleba.be - secretariaat.debijenkorf@joleba.be