Escoles d'Estiu‎ > ‎

EE 2010

Materials

https://drive.google.com/drive/folders/0B7tQgsyyVIQMZTBfMG93VmZhSGM
Quan vam iniciar aquesta aventura, no pensàvem pas que hi poguéssim donar continuïtat, especialment després de la feinada que va suposar fer la primera edició. Ara però, ens sentíem recolzats pels més de 470 associats i associades a l’AEMCAT, teníem el suport del Departament d’Educació i de diferents editorials col·laboradores i disposàvem de la suficient experiència com per intentar millorar en la gestió i organització d’aquesta modalitat de formació.

Vam celebrar la cinquena edició de l'Escola d'Estiu en Terres de l'Ebre. A les persones que formem part de la junta de l'AEMCAT ens va fer molta il·lusió poder presentar el programa de la 5a escola d’estiu d’educació musical.

Tallers

Tallers de 6 hores, activitat de cant comú per vehicular la formació, final del dia amb activitat conjunta… En total són 30 hores de formació condensades en tres dies i mig.

Vam seguir amb la itinerància de la formació. No vam voler renunciar a portar l’escola d’estiu d’educació musical a tots els territoris, per això aquesta cinquena edició es proposà a Tortosa. L’espai del seminari va facilitat unes excel·lents instal·lacions tant d’aules com d’habitacions, amb piscina per a les poques estones d’esbarjo, amb servei de menjador… L’ajuntament de Tortosa ens facilità els espais pels dos concerts de les nits, així com informació turística de la ciutat i suport general.

Valoració

Aquesta edició la valoració dels tallers ha estat molt positiva. Es valora l'espai de formació com una mica massa allunyat del nucli urbà però també es valora molt bé el fet de disposar de piscina i allotjament molt proper a les aules de formació. L'AEMCAT seguirà treballant per oferir més i millor formació i per mantenir la qualitat i la fidelitat dels que ens heu fet costat tots aquests anys!
 

Comments