VIOLANT OLIVARES QUESADA: Mestra de Música i Moviment i Cap d'estudis artístics a l’escola Pepa Colomer del Prat de Llobregat. Coordinadora de projectes vinculats a l'Educació a través de les Arts comunitàries i del projecte orquestral EntreCordes. Formadora al Servei Educatiu de L'Auditori de Barcelona. Ha estat professora de Didàctica de la Música l'Educació Infantil a la UAB i a la FUB de Manresa. Llicenciada en Guitarra, Postgrau en Comunitat Sorda, en Treball Corporal Integratiu i Mòdul d'EducArt. Formada en diverses metodologies i certificada en Pedagogia Orff-Schulwerk a San Francisco (Califòrnia). Integrant de l'Ensamble de música llatinoamericana En Clave de Son. Combina la seva tasca docent amb cursos a Catalunya i Mèxic.

EDUARDO HERNÁNDEZ PADILLA: Llicenciat en Música, en l'especialitat de guitarra, a la Universitat de Guadalajara (Mèxic). El 2004 va cursar estudis de perfeccionament al Conservatori del Liceu i posteriorment el màster de Pedagogia per a Escoles de Música a la UAB. Dins l'àmbit de la música mexicana, participa com a multi-instrumentista en diversos projectes, com ara el Mariachi México Folclórico, Son de México, Los Zopilotes del Norte i Tocuicatl. En l''actualitat és integrant de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, del Quintet de música iberoamericana En Clave de Son i de l'Ensamble de música antiga Tente en el aire. Combina la seva activitat concertística amb la seva tasca docent com a professor de guitarra a diverses escoles de música de Catalunya i com a formador a tallers d'ukelele per a infants i adults.

JORDI PARÉS MAIDAGAN: Girona 1974 - Diplomat en Magisteri especialitat d'Educació Musical i estudis de Pedagogia a la UdG. - Estudis de músiques orientals a Istambul, Damasc i Benarés. - Músic multinstrumentista: piano i sintetitzadors, flautes i vents d'arreu (bansuri, ney, qawala, didgeridoo, chalumeau, clarinet, saxo, fujara, tilinko, etc), percussions d'arreu (djembé, darbuka, cajón, arpes de boca, udú, hang, etc), cordes (guitarra, sitar, guzheng, etc) i altres: serra musical, cant gutural i d'harmònics... - 18 anys com a mestre especialista de música a l'escola pública. - 25 anys com a músic professional, en grups de diferents estils: Möondo, Sílvia Pérez Cruz, Abdeljalil Kodssi, Boughaleb Laarif, Albert Pla, José Domingo i Isaac Ulam, Sarmiento, ... participant en innombrables concerts i festivals. - Més de 10 anys realitzant audicions didàctiques a l'aula, espectacles musicals i tallers de percussió en centres educatius de tot Catalunya. - Formador: Seminaris i grups de treball de mestres de música, Fira de Recursos Pedagògics Musicals Escola d'Estiu de Girona, etc. - Director de Khan Cartrö Factoria Artística, on fa de gerent, tallerista, músic i formador.

ANA QUÍLEZ IBÁÑEZ: Ana Quílez Ibáñez Titulada Superior en piano i en Pedagogia Musical per l'Escola Superior de Música de Catalunya. Màster en Recerca en Musicologia i Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicència en Rítmica Dalcroze per la Universitat “Carnigie Mellon” de Pittsburgh, els EUA. Diploma Willems per l'Institut Joan Llongueres de Barcelona. Formada en Orff per la San Francisco School dels EUA. Ha impartit nombrosos cursos de formació per al professorat a la República Txeca, Mèxic, l'Argentina, Colòmbia, el Brasil, el Perú i en diferents centres de la geografia espanyola. Actualment és professora de Música i Moviment a l'escola Municipal de Música de Sant Boi i pianista acompanyant de dansa a l'Institut Escola Artística Oriol Martorell de Barcelona. Integrant del grup infantil MENDALERENDA. Co-autora dels llibres “La Festa de Disfraces” i "El gran secret de Chopin" de Bellaterra Música Ed. i del nou projecte musical "Mini-Esportistes".

ORIOL CASTANYER: Cursa el Grau Superior de Piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori Superior del Liceu amb el pianista Miquel Farré. Més tard es gradua en direcció de cor a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on estudia amb Josep Vila i Casañas i Johan Duijck. Ha col·laborat amb la Fundació “la Caixa” com a pianista i director muntador en els concerts participatius del Rèquiem de Mozart i el Messies de Haendel. Des del 2011, també col·labora amb el Servei Educatiu de L'Auditori de Barcelona com a director en els projectes Cantània i Cantagran, i és convidat per impartir cursos i tallers per a diferents entitats i festivals (FCEC, SCIC, Corearte…). Actualment és director del Cor Infantil St. Cugat, del Cor Aglepta, la Coral Sinera i la Coral St. Jordi.

CARMEN NÁJERA MURGADELLA: titulada en el INSTITUT DE TEATRE especialitat de DANZA CONTEMPORÁNEA, ballarina a varias companyias : Ballet Contemporáni de Barcelona, Satsumas…..Creadora de varios espectacles al Festival GREC, Festival Sitges…Balla amb JoeAlegado, Arthur Rosenfel…Crea la seva compañía” Un i Un fanTres “ , Els ultims anys presenta petits solos a diferents actes de la ciutat de Granollers i desde fa dotce anys és professora de dansa dins del projecte Carles Riera a l´escola pública Ceip.Perenton , set anys IES.Celesti Bellera al Baxillerat Artístic (escénic). Set anys que participa com formadora del Projecte TOTS DANSEN. Ha Treballat activament amb equipaments o col.lectius de la Ciutat com ara, Arsénic escola de Teatre, Cia, Quatre per Quatre, Bruixes Teatre, Teatrem. l´Octubre del 2017 dirigeix l´espectacle SARAU de la Cia. Polifónica de Granollers. Actualment dirigeix el Colectiu Najera, l´espectacle HORA 81. ESTUDIS SUPERIORS a efectes de docencia amb la especialitat: COREOGRAFIA ITECNIQUES DE LA INTERPRETACIO DE LA DANSA (per al ministerio de educación, cultura i esports). Postgrau en Moviment i Educació 2017/18.

CRISTINA COLLS XATART I FERRAN MIQUEL BUSQUÉ: Cristina Colls: Mestra de primària amb l'especialitat d'Educació Musical amb perfil TAC. Llicenciada en Història i Ciències de la música i Grau Mitjà de Piano (Pla 66). Ferran Miquel: Mestre de primària amb l'especialitat d'Educació Musical. Grau Superior de Flauta de Bec. Com a flabiolaire és membre de la Cobla Ministrers de la Ciutat. Tots dos són fundadors i membres de La Riscla, associació sense ànim de lucre que treballa per donar vida al projecte El Flabiol a l'Escola.

SANTI CARCASONA: Músic polifacètic, facilitador de Drum Circles (és un dels impulsors d’aquest moviment al sud d’Europa) i especialista en Boomwhackers i dinàmiques musicals per a grups. La seva metodologia es basa en l’aprenentatge que va recollir dels mestres de la facilitació als USA i que ha anat moldejant, amb el temps i la pròpia experiència, fins a convertir-la en una metodologia única que contempla la part pedagògica i musical com a valors fonamentals. És conegut, entre altres, per haver creat i dirigit l’EPP! (Espectacle de Percussió Participativa - estrenat al CaixaForum l’estiu de 2017), pel seu arranjament del Clapping Music d’Steve Reich -per a 5 performers (vídeo a YouTube amb més de 500.000 reproduccions), per les seves Masterclasses a Operación Triunfo (edicions de 2017 i 2018) i per ser el líder del grup d’indie-rock Pësh

GEORGINA FÀBREGAS MARTÍNEZ: Nascuda a Barcelona (Sants, 1964), rep formació clàssica de piano (Maria Carbonell de Macià), llenguatge i cant coral en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. A l'edat adulta es trasllada a viure al Pirineu on entra en contacte amb Pep Lizandra en l'àmbit de l'escola rural i amb Cati Plana, llavors professora dels "Tallers d'Arsèguel". De tots dos rebrà la primera formació en l'acordió. L'any 2001 s'incorpora a l'equip dels "Tallers d'Arsèguel-Escola Folk del Pirineu" com a professora d'acordió diatònic. Des del 2006 exerceix de professora d'acordió diatònic a l'Escola Municipal de Música de La Seu d'Urgell. Forma part del col.lectiu fundador de les "Colònies d'Arsèguel", del projecte "Folk a l'escola" i de l'Associació de Dones Acordionistes i Percussionistes del Pirineu, "Diàdona".

ANNA VEGA ALDRUFEU: Mare. Pianista (títol superior pla 66), clarinetista (grau professional LOGSE), pedagoga de la música i el moviment (Bachelor en a pedagogia Jaques-Dalcroze). Treballo com a professora de Música per a nadons i família, llenguatge musical i clarinet al conservatori Municipal de Manresa. Formo part de la companyia de Percussió Corporal SSMBIGHAND. Faig tallers de "Música compartida" amb diferents col.lectius (família, embarassades, persones amb diversitat funcional...) Imparteixo formació a diferents grups de professionals i docents (logopedes dels CREDA, professionals del servei social de l' Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra ONCA, llevadores, educadors de llar d'infants i educació infantil, primària i secundària...). Treballo pel Teatre Kursaal de Manresa dins el servei educatiu per les escoles bressol creant, codirigint i interpretant espectacles participatius. També he publicat juntament amb la Marta Canellas els conte-cd i materials de Propostes pedagògiques de "Bada Botó" i "Buffa!" amb Bellaterra Música Ed.

CARLES BELDA I VALLS: Carles Belda i Valls (Sabadell, 1972) és músic i “dinamitador” sòcio-cultural. Va començar a estudiar llenguatge i piano al conservatori de Sabadell. Amb 20 anys, un acordió va topar-se amb ell als encants de Sabadell i junts van aprendre a tocar-se de forma autodidacta amb consells de Francesc Marimon. Aquell instrument el faria canviar de paradigma musical i li obriria les portes als escenaris de tavernes, places i casals dels Països Catalans. Des de l’any 1998 ha format part de grups dedicats a la revisió i recreació del cançoner popular i tradicional català (Pomada, Mesclat, Belda i el Conjunt Badabadoc, el Càntut de Belda & Sanjosex…) i col•labora habitualment amb músics com Joan Garriga o Jaume Arnella, entre d’altres.