Clubtornooien

Ieder seizoen worden clubtornooien of ontmoetingen georganiseerd, die ieder een ander accent hebben. Zo kennen we onder andere:

  • een clubtornooi met clubs uit de Druivenstreek voor leden 16+,
  • een ontmoeting met andere jeugdclubs voor leden 18-,
  • een ontmoeting met Vlaams-Brabantse clubs voor sportelaars 55+,
  • een clubtornooi voor leden 12+,
  • een clubtornooi ouder/kind voor leden 12-

De bedoeling van deze clubtornooien en ontmoetingen is dat ze een sportieve en vooral gezellige happening zijn, waarbij de leden elkaar wat beter kunnen leren kennen en, wie weet, afspraken kunnen maken over het spelen van tornooien of om samen te komen badmintonnen.

Alle clubtornooien en ontmoetingen in onze sporthal worden gespeeld op zondag voormiddag tussen 9:00 en 13:00 uur en er wordt alleen dubbel gespeeld. Het bestuur biedt aan het einde alle deelnemers een drankje aan en onder genot hiervan worden de prijzen uitgereikt.

Zondag (datum nog nader te bepalen) van 9u tot 12u

Jeugdontmoeting bij Nero's BC in de Gemeentelijke Sporthal, Koldamstraat 9a, 1560 Hoeilaart.

Zoals vorig seizoen organiseren we samen met De Treffers Overijse, Pluimke Klop Huldenberg en Badmintonclub Tervuren een paar vriendschappelijke jeugdontmoetingen voor al onze jeugdspelers.

Het idee van de jeugdontmoetingen is ontstaan om alle jeugdspelers tussen 6 en 19 jaar -zowel die die pas begonnen zijn als die die al jaren spelen - extra badmintonmogelijkheden in de vorm van een klein laddertoernooi, een training, een wedstrijd of een spel te geven. De bedoeling is vooral dat de spelers van alle clubs het met en tegen elkaar opnemen in enkel- of dubbelspel en er een sportieve, gezellige happening van maken, waarbij ze elkaar wat beter kunnen leren kennen. De focus is fun en plezier, veel spelen zonder teveel druk … winnen is tof, maar eigenlijk bijzaak.

Onze club zal ook dit seizoen opteren voor enkelwedstrijdjes voor beginnelingen en dubbelwedstrijden voor iets gevorderden volgens niveau.

Jeugdspelers tussen 6 en 19 jaar die zin hebben om mee te doen aan onze jeugdontmoeting op zondag ?? van 9u tot 12u, schrijven zich zo snel als mogelijk en vóór ??.

Deelname is gratis.

Zondag (datum nog nader te bepalen)

Jeugdontmoeting bij De Treffers Overijse in sporthal Den Heurck, Heurkstraat 3, 3090 Overijse. (meer info volgt later)


Zondag (datum nog nader te bepalen)

Jeugdontmoeting bij Pluimke Klop Huldenberg in sporthal De Kronkel, Gemeenteplein 2, 3040 Huldenberg. (meer info volgt later)