Sportelen

Sportelen is samen van het leven en van de sport genieten.

Ben je de vijftig voorbij, wil je gezond bezig zijn en daarbij tijd maken om ook eens op adem te komen, een grapje te maken en eens te kunnen bijpraten met je vrienden? Wel, dan is “sportelen” voor jou gemaakt!

Nero’s Badmintonclub Hoeilaart vzw voorziet sportelbadminton voor 50-plussers wekelijks op

donderdag van 15:30 tot 17:00 uur

zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur

De nadruk ligt vooral op het gezellig en gezond sporten. Geen intensieve trainingen, geen verplichte tornooien maar wel gezellig onder elkaar badmintonnen op wisselend niveau.

De activiteiten gaan door in de Gemeentelijke Sporthal van Hoeilaart. Op feestdagen is er geen sportelbadminton.

De eerste drie sessies kunnen gratis gevolgd worden. De bijdrage voor sportelbadminton bedraagt € 85 voor het ganse seizoen en staat open voor zowel leden als niet-leden. Voor dit bedrag bent u verzekerd tijdens de activiteiten, kunt u materiaal van de club gebruiken en deelnemen aan alle clubactiviteiten zoals de eigen clubtornooien en sportelontmoetingen bij naburige clubs.

Sportelaars kunnen vrij badmintonnen op:

  • dinsdag van 20:00 tot 23:00 uur


Interesse?

Meld je dan aan door vrijblijvend het aanmeldingsformulier in te vullen zodat wij je gegevens al hebben en een plaatsje kunnen vrijhouden en kom vervolgens op donderdag gewoon naar de sporthal om eens te proberen of sportelbadminton je bevalt.

Heb je nog vragen, contacteer dan Rutger Puttaert via 0479/71 04 15.