Volwassenen

Onze volwassenen afdeling bestaat uit zowel recreatieve spelers als competitiespelers.

Recreatieve spelers kunnen deelnemen aan recreantenontmoetingen en  clubtornooien georganiseerd door Nero's BC zelf of door andere clubs. 

Competitiespelers kunnen deelnemen aan klassementstornooien en zich inschrijven voor de heren, dames en/of gemengde competitie.

Vrij spelen

Voor de volwassenen die geen deel uitmaken van een competitieploeg, zijn er geen regelmatige trainingen voorzien. 

Dit neemt niet weg dat er mogelijkheden zijn om deel te nemen aan een aantal initiatielessen voor beginners of gevorderden. Ben je geïnteresseerd om eventueel een dergelijke serie van lessen te volgen, meld je dan aan bij info@nerobc.be.

In geval van voldoende belangstelling van de leden en beschikbaarheid van een van onze trainers, zal mogelijk zo'n serie lessen worden georganiseerd, tegen een geringe vergoeding. 

Sportelen voor 50-plussers

Speciaal voor personen van 50 jaar en ouder, organiseert NERO's Badmintonclub Hoeilaart wekelijks sportelbadminton die op vraag, deskundig kan begeleid worden door een van de trainers van de club.

Het sportelen vindt wekelijks plaats op donderdag van 15:30 tot 17:00 en zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur. 

Meer informatie is te vinden onder sportelen.

G-badminton

Voor volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking en vergezeld van een aanwezige begeleider, wordt er wekelijks op maandag van 15:45 tot 16:45 G-badminton georganiseerd.

Meer informatie is te vinden onder G-badminton.

Trainingen competitieploeg / deelnemers tornooien

Competitief aangelegde volwassenen kunnen deelnemen aan tornooien en/of deel uitmaken van de competitieploegen. Zij kunnen deelnemen aan badmintontraining op maandag van 20:00 tot 22:00 uur, tezamen met de oudere jeugdspelers (-15, -17 en -19-jarigen) die aan tornooien deelnemen en/of tevens deel uitmaken van de competitieploeg alsook aan de kinétraining op dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur.  Vanaf seizoen 2018-2019 kunnen ze ook wekelijks extra vrij spelen op donderdag van 20:00 tot 22:00 uur (onder voorbehoud)

Meer informatie is te vinden onder competitie.