Jeugdtornooien

Ben je al wat verder gevorderd en ben je het VVBBC-cup-circuit ontgroeid, dan kun je in principe deelnemen aan de officiële jeugdtornooien. Hier kun je sterke(re) tegenstand verwachten omdat je het zal opnemen tegen de betere jeugdspelers van andere clubs.

De jeugdtornooienreeks is bestemd voor de al betere spelers, ook selectiespelers. Meedoen en spelplezier zijn wel nog steeds het belangrijkste, maar het gaat hier al meer om te winnen. Je kunt enkel en dubbel spelen en vaak ook gemengd dubbel.

Meestal duurt zo'n jeugdtornooi heel de dag, in uitzonderlijke gevallen zoals het provinciaal kampioenschap, zelfs twee dagen.


De voorbije seizoenen hebben al een aantal NERO-jeugdleden met veel inzet en plezier aan deze tornooienreeksen deelgenomen en zeer verdienstelijke plaatsen in de eindranking behaald!

De inschrijvingen voor de tornooien worden verzorgd door de hoofdtrainer.

Informatie over de tornooien is beschikbaar op www.toernooi.nl

Het Nero's jeugdtornooi gaat gewoonlijk door tijdens maand oktober maar wordt dit seizoen 2018-2019 uitgesteld omwille van de verbouwingen van onze sporthal.

Wil je weten aan welke tornooien NERO's Badmintonclub zal deelnemen en waar begeleiding/coaching is voorzien voor de leden van onze club,, kijk dan in onze kalender. Met één klik op het tornooi vind je het adres en kun je een routebeschrijving opvragen.

Meer informatie over de officiële jeugdtornooien alsook de uitslagen en andere nuttige informatie vind je op Badminton Vlaanderen.