Bestuur

Nero’s BC wil een kwalitatieve club zijn die openstaat voor iedereen, zowel recreanten, G-badmintonners als competitiespelers. We streven ernaar om alle leden maximaal te ondersteunen en te begeleiden volgens hun eigen mogelijkheden, niveau en ambitie. Als club willen we actief het badminton promoten en nadrukkelijk inzetten op de verbindende kracht van sporten ter versterking van het sociale weefsel. 

Bestuursleden

Rutger Puttaert

Voorzitter

0479 71 04 15

info@nerobc.be

Kenny Ericx

Ondervoorzitter

info@nerobc.be

Marc Raes

Secretaris

0478 62 45 38

info@nerobc.be

Nick Derom

Penningmeester

info@nerobc.be

Jeroen Desmedt

Bestuurslid

info@nerobc.be

Joris Gambart

Bestuurslid / Competitieverantwoordelijke

info@nerobc.be

Herman De Winné

Bestuurslid / Toernooiverantwoordelijke

info@nerobc.be

Aanspreekpunt Integriteit (API)

Lies Vanmoer

api@nerobc.be


Mijn naam is Lies. Ik ben de Aanspreekpersoon Integriteit (= Club-API) van Nero's BC. Als sporter, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger van onze sportclub kan je bij mij als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag.


Heb je te maken met pesten, (seksueel, psychisch, fysiek ...) grensoverschrijdend gedrag, geweld, discriminatie, chantage, intimidatie ...? Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?


Je kan me een mailtje sturen op api@nerobc.be . Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik aanwezig op de club en kan je mij persoonlijk aanspreken.


Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel ik jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.


Medewerkers

Michael De Saeger

materiaalverantwoordelijke, all-round medewerker

Elke Marcelis

sinterklaas, all-round medewerker

Roger Bombaerts

sportelaars

Erebestuursleden

Ghislain Dewolf

Erevoorzitter

Ivan Bollue

Erepenningmeester