Sportkampen

In samenwerking met de gemeentelijke sportdienst organiseert NERO's badmintonclub vzw een zomersportkamp.  

In het seizoen 2023/2024 gaat het zomersportkamp door van maandag 1 juli t.e.m. vrijdag 5 juli 2024

Jongeren in de leeftijd tussen 6 en 18 jaar kunnen aan deze sportkampen deelnemen. De deelnemers worden in leeftijdsgroepen ingedeeld en de sportactiviteiten worden aangepast aan de leeftijd. 


Programma

Onze sportweek is een badminton & omnisportweek die doorgaat in en rond de sporthal van Hoeilaart (de sporthal zal in juli opnieuw open zijn na de verbouwingen).

De activiteiten zijn aangepast aan iedere leeftijd en worden gegeven door gediplomeerde lesgevers en/of ervaren sportmonitors onder algemene leiding van Simon De Broyer, jeugdtrainer Nero’s Badmintonclub Hoeilaart.

Degenen die inschrijven voor groep omnisport en badminton, volgen dagelijks steeds één sessie badminton en daarnaast komen diverse andere sporten aan bod, zoals voetbal, zwemmen, zaalhockey, basketbal, mountainbike, boogschieten enzovoort.

Degenen die inschrijven voor groep gevorderde badmintonners, volgen dagelijks meerdere sessies badminton met af en toe een andere sport. De nadruk ligt op badminton met veel aandacht aan het vervolmaken van techniek en tactiek. De spelers zijn lid van een badmintonclub en hebben wedstrijd- of tornooi ervaring. Ben je geen lid van onze club, en wil je toch inschrijven voor de badmintongroep, neem dan eerst even contact op met de trainer via info@nerobc.be

Het dagprogramma ziet er als volgt uit :

8:15 - 9:00 uur :  ochtendopvang 

9:00 - 16:00 uur : sportactiviteiten, de middagpauze wordt doorgebracht in de sporthal zodat iedere deelnemer een lunchpakket en voldoende drank dient mee te brengen.

16:30 - 17:30 uur: avondopvang, inschrijving vooraf verplicht voor de gehele week en tegen een vergoeding van 20€ (onder voorbehoud, enkel bij voldoende interesse).

Kostprijs

Deelnameprijs 100€ 

Deelnameprijs leden NERO’S BC Hoeilaart 80€

Vanaf 2de kind zelfde gezin 5€ korting

Opvang (16u30-17u30) 20€

Verminderd tarief voor inwoners Hoeilaart met gezinsinkomen onder bepaalde grens

Fiscaal attest wordt laatste dag meegegeven

Inschrijving 

De inschrijving voor het sportkamp is alleen mogelijk voor een gehele week. Bij afwezigheden die worden geattesteerd door een doktersbriefje, kan het deelname geld (gedeeltelijk) worden teruggestort. Dit kan, in overleg met de clubverantwoordelijke, ook in geval van andere dringende redenen. NERO's Badmintonclub vzw baseert zich hierbij op de regels die gelden inzake de gewettigde afwezigheden van leerplichtige kinderen van het basisonderwijs.