Tornooien

Deelnemen aan tornooien is tof en staat voor iedere aangesloten speler open, zowel voor de jongsten als de oudsten en op alle niveau's!


Clubtornooien

Voor de leden van NERO's BC worden jaarlijks een aantal interne clubtornooien georganiseerd, waarvan het voornaamste doel is om veel plezier te hebben en elkaar op een sportieve manier beter te leren kennen.


Officiële tornooien

In het kader van Badminton Vlaanderen en de Vereniging van Vlaams-Brabantse Badminton Clubs (VVBBC) worden jaarlijks diverse tornooien georganiseerd:

VVBBC-cup

Voor de jongste en voor de beginnende jeugdspelers zijn de tornooien in de VVBBC-cup prima geschikt om aan deel te nemen. Deze tornooien duren een halve dag per leeftijdscategorie en er wordt vooral gespeeld voor het plezier. Nero's Badmintonclub Hoeilaart vzw organiseert ook ieder jaar zo'n tornooi.

Jeugdtornooien

De wat meer gevorderde jeugdspelers die de uitdaging willen uitgaan, kunnen, deelnemen aan officiële jeugdtornooien, die meestal een volledige dag duren. Nero's Badmintonclub Hoeilaart vzw organiseert ook ieder jaar zo'n tornooi.

Klassementstornooien

De ervaren en sterke oudste jeugdspelers en de volwassenen kunnen deelnemen aan de klassementstornooien, die meestal gespeeld worden op twee dagen.