Lid worden en lidgeld

Lidmaatschap

Het jaarlijkse lidmaatschap van onze club loopt van september t.e.m. eind augustus van het jaar daarop. Het vrij spelen loopt van september tot augustus, de trainingen en begeleidingen lopen van september tot half mei. Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen is er geen training of begeleiding. Tijdens de maand juli is de sporthal gesloten.


De club heeft de verantwoordelijkheid t.o.v. zijn spelers te zorgen dat ze hun favoriete sport in de beste conditie kunnen uitoefenen. Dit houdt in dat de spelers verzekerd en aangesloten zijn bij Badminton Vlaanderen (de Vlaamse badmintonliga) en VVBBC (de Vereniging voor Vlaams-Brabantse badmintonclubs).


Door je aansluiting bij NERO's badmintonclub vzw:

Lid worden

Nieuwe leden, maar ook oud-leden die het voorgaande seizoen geen lid van de club waren, dienen zich aan te melden als kandidaat-lid. Dit is geheel vrijblijvend: het verplicht je niet om lid te worden, maar is wel vereist om te mogen komen uitproberen. Je mag driemaal uitproberen, daarna moet je beslissen of je lid van de club wordt of niet. Aanmelden kan:


Lidgeld 

Onze club blijft groeien. Om ons ruim badmintonaanbod te kunnen blijven aanbieden zijn niet alleen financiële middelen zeer belangrijk maar ook de betrokkenheid en medewerking van iedere speler van onze club. 

In navolging van een heel aantal andere sportclubs heeft het bestuur daarom besloten om vanaf seizoen 2017-2018 de lidgelden te verhogen met €25 voor elke discipline en in ruil 10 smulkaarten van €2,50 te geven aan iedere speler om te nuttigen op ons smulfestijn.

Kom je eten op het smulfestijn, ruil je de smulkaarten in voor een bord vol lekkers.

Kom je helpen op het smulfestijn of kun je niet komen eten dat weekend? Geen nood, je mag de smulkaarten steeds doorverkopen aan vrienden, familie, sympathisanten,... die op hun manier ook jouw en onze sportclub kunnen steunen.

In de tabel hieronder vind je het lidgeld dat verschuldigd is voor het seizoen, over te maken onder vermelding van "naam van het lid + lidgeld 202x/202y" aan: 


Nero's Badmintonclub Hoeilaart vzw

Josse Biesmansstraat 32; 1560 Hoeilaart

Rekeningnummer: BE65 7865 8653 1496


Lidgeld seizoen 2023/2024 inclusief 10 smulkaarten t.w.v. €25


lidgeld

LET OP: sommige ziekenfondsen betalen een gedeelte van kosten voor lidmaatschap van sportclubs en/of deelname aan sportkampen terug. U dient hiervoor de nodige formulieren bij uw ziekenfonds op te vragen en door een bestuurslid van Nero's badmintonclub te laten stempelen en ondertekenen.

Overzicht speeluren seizoen 2023 - 2024

Info 2023-2024 speeluren en lidgelden.pdf