De (hete) julimaand had niet heel veel voetbal te bieden voor Stort Sport.

De A-ploeg speelde slechts één (inhaal)match, uit bij FC Broekkant op zaterdag 13 juli.

Op deze zonnige zaterdag werden we in Arendonk verwacht, op de prachtig gelegen accommodatie van FC Broekkant.

Via een samenraapsel van A, B en veteranen kwamen we toch nét aan genoeg volk voor deze match.

Het ging in de eerste helft gelijk op, maar het was kort voor de rust Stort dat de score kon openen via Kurt Vanbommel.

De thuisploeg nam na de pauze het heft in handen en binnen geen tijd stond er een 2-1 tussenstand op het bord.

Broekkant was té sterk en won uiteindelijk verdiend met 3-1. Zeer sportieve wedstrijd overigens.

De B speelde een week mater ook een inhaalmatch op het veld van Germeer C.

De thuisploeg was echter een maatje te groot en won dan ook met duidelijke 6-2 cijfers.

Vorige zaterdag kwam dan Motorclub C op bezoek. Die hadden wel het betere spel maar het was Stort dat op een 2-0 voorsprong kwam.

Na mooie doelpunten van Kristof en Nick Jansen. Deze stand bleef zo tot 2 minuten voor de rust.

Dat bleek voldoende voor de bezoekers om de stand terug in evenwicht te brengen: 2-2 bij het rustsignaal, onmiddellijk na de pauze gevolgd door een derde bezoekende treffer!

Toen Motorclub de score kon opdrijven tot 2-4 leek het kalf verzopen, maar dat was zonder Nick Jansen gerekend!

Die had zowat de dag van zijn leven en hij zorgde met zijn 2e en 3e van de namiddag helemaal op het einde nog voor een billijke 4-4 eindstand.

De veteranen speelden vorige zaterdag hun eerste match na de zomerstop bij buur Sparta veteranen.

In een leuke wedstrijd bleef het 0-0 tot bij de rust.

Daarna werd de thuisploeg gevaarlijker en ze konden uitlopen tot een overdreven 3-0.

Rudi Machiels kon (met zijn eerste Stort-doelpunt ooit) nog de eer redden, maar daar bleef het bij.