A-ploeg als leider naar slotdag!

Post date: 25-mrt-2013 19:15:55

De A-ploeg nam het in zijn voorlaatste competitiematch thuis op tegen staartploeg SK Locht.

Het liep vlot uit naar 3-0, maar toen stokte de motor. Was het nonchalance, of té gerust in de goed afloop?

Locht keerde met 2 doelpunten terug in de match en met 3-2 werd het nog even bibberen (letterlijk en figuurlijk).

De uiteindelijk bevrijdende 4-2 was er echter teveel aan voor de bezoekers uit Eksel.

Warande speelde niet en hierdoor komen onze jongens terug alleen op kop van het klassement, met nog EEN WEDSTRIJD TE GAAN!

Beide resterende titelkandidaten hebben echter nog een moeilijke uitwedstrijd op het programma;

Stort naar Kamp United, en Warande naar Real Heesakker.

Wie heeft de zenuwen het best onder controle?

Kunnen onze jongens het afmaken?

Levert het lawaai dat de Stort-aanhang gaat maken op het veld van Kamp United iets op?

Kan Heesakker misschien een handje helpen?

Zaterdag tegen 17 uur zullen we het weten. Hopelijk kan er een feestje losbarsten in de Barrier!

De B-ploeg ontving VK Kolonie. Die namen de match goed in handen, met veel balbezit, maar al-bij-al weinig kansen.

Het was echter de B-ploeg die tot 2-0 kon uitlopen. Nog voor de rust kwamen de bezoekers echter terug op gelijke hoogte: 2-2.

In de 2e helft slaagde onze jonge garde er nog in om 2 keer te scoren, hetgeen de bezoekers niet meer lukte.

Dat leverde een knappe 4-2 overwinning op! Proficiat!!

Het zal goed hebben gedaan: het was al van 1 september 2012 geleden dat onze jongens nog eens hadden gewonnen (B - FC Kolonie B: 6-3)!

De veteranen speelden (ook in Siberische toestanden) een knappe 1e helft op het terrein van de Stormvogels.

Na een mooie tegenaanval kwamen ze halverwege de 1e helft op een 0-1 voorsprong.

Die konden ze vasthouden tot aan de rust, onder meer dankzij een door Pierre gestopte penalty.

De 2e helft was er echter teveel aan. Was het de koude, of de felle tegenwind, maar we raakten met moeite een bal.

De thuisploeg nam het initiatief, en we hadden nog weinig in de pap te brokken.

Stormvogels scoorden op korte tijd 2 keer, en zo stond meteen de eindstand vast: 2-1!