Juni was een maand van ups en downs. Vooreerst was er ons, zoals steeds, prachtige voetbaltornooi.

Er was mooi weer, veel voetbal, en voor de rest hebben we op zo'n dagen niet veel nodig.

In de kantine werden enkele 'transfergeruchten' opgevangen, da's niet moeilijk als je onderstaande foto's ziet!

De clubkledij werd aangetrokken, maar de kleuren bleken niet bij betrokkenen te passen.

Achteraf werd er dan ook maar beslist om de geruchten vakkundig de kop in te drukken, en de transfers af te blazen!

De A-ploeg dan:

Die moesten tijdens het tornooi tegen Postel, maar die jongens gaven forfait!

Volgende opdracht thuis de topper tegen FC Warande.

De bezoekers waren in de eerste helft duidelijk de betere ploeg, en ze kwamen dan ook verdiend op een 0-2 voorsprong.

Na de rust kwam Stort beter in de match en ze konden milderen. Opnieuw scoorde Warande en zo werd het 1-3!

Stort gaf niet op en begon een geweldig slotoffensief. Helemaal op het einde viel dan toch de verdiende gelijkmaker: 3-3!

De week erna naar FC Germeer. Die startten de match met 10 man, maar konden toch 2-0 uitlopen!

Stort werd nadien de betere ploeg maar het duurde toch tot in de laatste minuut vooraleer onze jongens voor het eerst op voorsprong klommen.

Het werd toen 3-4!

Daarna volgde de terugmatch op en tegen FC Motorclub B. Thuis werd het in de heenronde een onverwacht 2-2 gelijkspel.

En ook ginds verliep het spel redelijk gelijkopgaand.

Om beurten kwam er iemand op voorsprong en op het einde van de rit stond er een billijke 4-4 op het scorebord!

Vorige zaterdag was er dan nog de thuismatch tegen FC Broekkant uit Arendonk.

Het werd een mooi kijkstuk, met 2 goede ploegen.

Er werd goed voetbal gespeeld, en bij momenten ging het er stevig aan toe.

In de 2e helft liet Stort enkele mooie kansen onbenut, en aan de overkant ging de bal er bij een zeldzame tegenaanval wel in: 0-1.

Stort gaf de moed niet op en nam de match stevig in handen. Het drukte Broekkant met de rug tegen de muur,

en op het einde werd dat beloond met de meer dan verdiende gelijkmaker!

Dit levert volgende stand op (Stort is de enige ploeg die nog niet verloor!!):

Postel is ondertussen geschrapt!

De B-ploeg dan:

Op ons tornooi werd er met 1-5 verloren van FC Germeer C dat een maatje te groot bleek.

Ook de volgende match werd verloren uit bij Olmen. Die gasten waren 7 maten te groot en wonnen met liefst 14-0!!

Genoeg van dat dachten onze jongens en de volgende opdracht werd met succes afgerond: een duidelijk 2-4 zege op het veld van FC Germeer B.

Ook de daarop volgende thuismatch tegen (een niet eens slecht spelend) FC Motorclub D, was een kolfje naar de hand van onze B.

Motorclub moest zonder punten terug naar huis na een 5-2 nederlaag!

Variatie en spektakel brengen onze jongens wel want vorige zaterdag werd er weer zwaar verloren: 10-3 bij Schoorhei!

Voor de B geeft dit volgend klassement (let vooral op hun doelpuntensaldo!)

Rest nog de veteranen.

Het verging onze jongens al een tijdje wat minder, maar tijdens het tornooi wilden zetoch nog eens laten zien dat ze 'ook' kunnen shotten!

De veteranen van het Weijerken, met een sterke ploeg, liep uit tot 2-4 en daar leek het kort voor tijd ook op te gaan eindigen.

Onze mannen gaven echter niet op en knokten zich eerst dichterbij, dan naast en in de slotminuut ook nog over de bezoekers.

Het werd uiteindelijk nog een mooie 5-4 overwinning; dat deed nog eens deugd!

In de daaropvolgende weken viel er weer niet veel vreugde te rapen.

Eerst was CSM Achel met 0-9 véél te goed voor ons, de week erna was ook Vreyshorring dat. Op het tornooi van de Lansiers klopten ze onze mannen met 6-0.

Het ergste moest dan nog komen. De bezoekers (Veteranen Lindelhoeven VV) wonnen enkele weken terug voor de 3e keer op 5 jaar tijd de beker van België voor veteranen!

Waarvoor een dikke proficiat overigens!!

Dat zal er bij ons voorlopig niet van komen want Lindelhoeven liep uit tot 0-14. Het was uiteindelijk de jongste van het veld (Lennert) die de eer mocht redden!

Vorige zaterdag uit bij FC Pinal werd er goed meegespeeld tot aan de rust (0-0).

De tweede helft was een pak minder en Pinal had enkele keren geluk bij het afwerken.

We konden wel 2x tegenscoren, maar dat woog niet op tegen de 5 doelpunten van de thuisploeg.

Tegen de Pastercup zullen ze er wel staan, wordt verteld in de catacomben.

Dat kan moeilijk anders want de laatste weken hebben we héééél veéél voetballes gehad!