A-ploeg blijft bovenaan meedoen!

Post date: 26-nov-2012 22:02:40

Onze A-ploeg nam het afgelopen weekend thuis op tegen de puntloze hekkensluiter Toekomst Geneberg.

Ook in deze match kwamen de mannen uit Ham niet echt in het spel voor.

Onze gasten hadden bijna voortdurend balbezit, al duurde het tot halverwege de eerste helft alvorens de 0 van het bord verdween.

Ook in de 2e helft hetzelfde spelbeeld; de A bijna constant op de helft van de bezoekers, en nu werden de kansen beter benut.

De scheidsrechter had tevens een presentje voor de jarige Korneel; hij kreeg een (rode) verjaardagskaart!

Ook met 10 man kwamen onze jongens zelden of nooit in de problemen. Het werd uiteindelijk 4-0!

De topper tussen (ex-)leider Horst en Warande eindigde in een zware 0-7 nederlaag voor de thuisploeg!

Warande is ook de nieuwe leider met 20 punten, gevolgd door Horst met 19.

Stort is derde met 17, maar heeft nog een match tegoed!

Alles kan dus nog!!

De B speelde op den Heuvel tegen Kartoes. Onze jongens deden het goed!

Ze liepen verdiend uit tot 0-2!

Na een niet-gefloten handsbal kon Kartoes de aansluitingstreffer scoren. Dit was het signaal voor de thuisploeg om het gaspedaal wat dieper in te drukken.

Stort kreeg het moeilijk en de gelijkmaker bleef niet lang uit.

Na een zeer mooie treffer hield de thuisploeg zelfs de 3 punten in eigen huis, het werd uiteindelijk 3-2; toch een verdienstelijke wedstrijd van onze 'jonkies'.

De veteranen speelden thuis tegen de veteranen van CSC Barrier.

Het spel golfde goed op en neer, en Stort verzuimde enkele malen om de openingstreffer te scoren.

Cel slaagde daar halverwege de eerste helft toch in door een perfecte corner hard onder de lat te koppen.

De bezoekers kwamen er echter geregeld gevaarlijk en snel uit en kwam nog voor de rust op een 1-2 voorsprong.

De eerste aanval na de koffie leverde meteen de gelijkmaker op, en alles dus te herdoen!

Stort verloor echter meer en meer de greep op de match, al had CSC een owndoelpunt nodig om opnieuw op voorsprong te klimmen.

Onze veteranen probeerden nog wel, maar op het einde straften de bezoekers dit na een counter af en zo stond de 2-4 eindstand op het bord!