Na de dramatische uitschakeling van onze 3 ploegen, moest de A-ploeg niet spelen vorig weekend.

De B-ploeg moest wel de wei in tegen een sterk Lunca.

Ze hadden weinig in de pap te brokken en de 9-1 nederlaag spreekt boekdelen.

Dan maar hopen dat de veteranen met nog hogere cijfers zouden winnen tegen KSA/Chiro.

In de eerste helft hadden we het echter niet gemakkelijk, vooral omdat enkele grote kansen werden gemist.

Toch gingen we met een 2-0 ruststand de pastercuptent in.

In de 2e helft was het overwicht zo mogelijk nog groter, en de score liep op.

De B-ploeg kreeg zelfs hoop ...

Bij een 8-1 stand leek het erop dat we nog over de score van Lunca konden geraken, maar een 2e doelpunt van KSA/Chiro zorgde voor een 8-2 eindstand, en een uitschakeling van onze B.

Volgende zaterdag 21 september, om half 2 op het terrein van Sparta BW, nemen onze A-ploeg en de veteranen het op in een wedstrijd die zal bepalen wie nu eigenlijk 'de ploeg van 't Stort' is!

De rest van de Pastercup dan nog; Sparta B versloeg in de halve finale de Stormvogels na verlengingen, en KWB Barrier plaatste zich voor de finale door Sparta A te kloppen met 2-1.

De finale tussen deze 2 B-ploegen (Sparta-B en KW-B) is op zaterdag 21 september om 17.30u op ons terrein.