2 Stort-nederlagen!

Post date: 8-apr-2013 18:57:39

De A-ploeg moest nog bekomen van het debâcle van vorige week, en had daarvoor een vrije zaterdag.

De B moest tegen FC Kolonie de wei in (op het veld van SC Horst).

Hoewel het meestal goed gaat tegen deze tegenstander waren onze jongens dit keer een paar maatjes te klein.

De 7-1 nederlaag was dan ook een logisch gevolg.

De veteranen hadden ook geen makkelijke taak in het vooruitzicht: uit naar VK Nijs!

Die gasten kunnen allemaal sjotten, en lieten dat ook meteen zien.

Ze heersten over het hele terrein, en Stort kwam er eigenlijk niet aan te pas in de eerste helft.

De 4-0 ruststand was dan ook niet eens overdreven.

In de 2e helft ging het de veteranen iets beter af, en ze konden er zelfs terug een wedstrijd van maken.

Op korte tijd werd er 2x gescoord, en een derde goede doelkans werd knap gered door de Nijs-keeper.

Deze 4-2 tussenstand gaf weer wat hoop, maar hield het echter niet lang vol.

VK Nijs schakelde weer een versnelling hoger en scoorde 2 keer op enkele minuten tijd, wedstrijd gespeeld.

Er was weinig aan te merken op de 6-2 eindstand (tenzij de erbarmelijke toestand van het veld), in een overigens zeer sportieve wedstrijd.