DUBBELE CIJFERS VOOR A-PLOEG!!!

Post date: 5-dec-2012 20:59:23

De A moest voorbije zaterdag naar Beringen om er de Turkse Veteranen te bekampen.

Van een echte kamp was er echter geen sprake, daarvoor was de thuisploeg té zwak.

Ze kwamen niet in de match, en onze jongens scoorden aan de lopende band.

Het werden uiteindelijk dubbele cijfers: 0-11 alstublieft!!

De A blijft hierdoor derde in de stand op 3 punten van leider Warande, maar met nog 1 match tegoed!

Bij de match van de B, thuis tegen buur Sparta Blauwwit B werd er ook veel gescoord, maar vielen de doelpunten allemaal aan de verkeerde kant!

De 0-7 was blijkbaar niet eens overdreven!

De veteranen waren lange tijd de betere ploeg op het veld van CSM Achel maar liet in de eerste helft meerdere open doelkansen onbenut.

Zoals gewoonlijk breekt dat zuur op, en dat was ook nu het geval.

Kort na de rust kon de thuisploeg op 1-0 komen bij een van hun eerste halve kansen.

Bart Molemans vond het echter welletjes, en trapte van buiten de 16-meter de bal perfect in de rechterbovenhoek: 1-1

Dat leek lange tijd de eindstand te gaan worden maar op enkele minuten tijd scoorden de Achelse Turken nog 3x, waarvan 1 op een terechte strafschop.

Einduitslag: een zwaar overdreven 4-1.