2 keer 'net niet' voor de veteranen.

Post date: 25-apr-2013 10:56:24

De veteranen speelden op 13 april thuis tegen de makkers van KWB Barrier.

Het werd een match met véél, hééél veel gepraat. Daardoor kwam er van voetballen weinig in huis.

Kansen waren beperkt aan beide zijden, maar toch slaagde KWB erin om kort voor het einde het enige doelpunt van de wedstrijd te maken: 0-1!

Daarmee is ongeveer alles gezegd, een match om snel te vergeten.

Volgende opdracht was op het veld van KWB Lindel.

Daar verliep het spel gelijkopgaand, maar het was de thuisploeg die toch enkele halve kansen kon creëren.

Toen de scheids het plots nodig vond om wat te helpen, blies hij een 'onterechte' strafschop,

terwijl de Lindel-aanvaller gewoon balbezit had: de 1-0 was een feit.

In de 2e helft was er iets meer voetbal van Stort-kant te zien, maar na een ongelukkig misverstand in de verdediging

scoorde Johan met de borst in eigen doel en stond het plots 2-0.

Pierre redde tussendoor nog enkel keren knap.

Stort probeerde wel maar het wilde niet lukken. Tot de arbiter zich nog eens kwam moeien: een (eveneens) onterechte strafschop voor Stort die feilloos werd omgezet.

Zo werd het nog even spannend, maar echt grote kansen waren er niet meer, en de 2-1 eindstand lag vast.

De B ontving vorige week FC Kolonie. Tegen die tegenstander werd de week ervoor nog met zware 7-1 cijfers verloren.

Maar onze jongens begonnen toch vol vertrouwen aan deze nieuwe kans, en ze liepen verdiend uit tot 2-0!

Kolonie bleef echter de ploeg met het meeste balbezit, en toen Jan Willekens naar voren schoof werd al snel duidelijk dat dit een heel verschil was.

Binnen enkele minuten stond het 2-2. Toen sloeg het een beetje om en werd de partij bitsiger.

Het ging van het ene akkefietje naar het andere, en uiteindelijk was iedereen tevreden met de puntendeling!