A-ploeg behaalt een puntje in slotminuten!

Post date: 11-nov-2012 21:17:31

De A-ploeg kreeg het bezoek van Warande. Dit is nooit makkelijk, en dat bleek ook nu weer.

Onze jongens hadden de eerste helft weinig in de pap te brokken, de bezoekers waren op alle fronten beter.

Halverwege de eerste helft kwamen de mannen uit Ham dan ook verdiend op voorsprong.

In de 2e helft nam Stort meer initiatief, en zo kwam er meer evenwicht in het spel.

Warande zakte in en Stort verhoogde de druk.

De partij werd iets bitsiger, maar het duurde tot kort voor het einde, vooraleer de gelijkmaker er uiteindelijk toch inging!

Onze mannen staan nu derde in het klassement, op 5 punten van Horst, en 1 punt achter Warande.

Stort heeft wel nog 1 wedstrijd tegoed.

De B haalde het niet, uit bij Jong Geweld. Die bleken met 2-0 iets te sterk!

De veteranen speelden thuis tegen OC Helchteren (Oud-Chiro, maar van oud was er niet veel te zien!).

De bezoekers waren over het algemeen de beter voetballende ploeg, maar ze weigerden de gecreëerde kansen te benutten.

Onze mannen moesten veel achter de bal lopen, maar de inzet was erg goed, en dat loonde.

Tien minuten voor tijd werd een onderschepte bal voor doel gebracht en mooi binnengekopt door Boei.

De bezoekers probeerden nog wel, maar de 1-0 bleef op het bord tot op het einde.