DUUR PUNTENVERLIES !!!

Post date: 25-feb-2013 21:44:10

De A-ploeg trok als koploper naar de laatste in de stand: Toekomst Geneberg.

Dat varkentje zou eens even worden gewassen! Met een halve noodploeg vertrokken onze gasten dan toch maar naar Ham.

Geneberg had op 15 wedstrijden ocharme 1 puntje behaald, en 8 doelpunten gescoord.

Toch slaagde onze A er niet in de 3 punten mee naar huis te brengen; het werd een troosteloos 1-1 gelijkspel!

Een paar honderd meter daarvandaan had Warande in een tumultueuze topper SC Horst verslagen met 2-1.

Stort blijft eerste met nu nog 1 puntje voorsprong op Warande, en 7 op Horst (dat nog een match tegoed heeft).

Nog 4 matchen te gaan!! (uitslagen en klassement onderaan)

De B ging achter de Soeverein met 5-1 onderuit tegen een sterker FC Pinal.

De veteranen bezochten hun leeftijdsgenoten van Lutlommel VV.

Daar verliep het spel gelijkopgaand, maar het was Stort dat via B-speler Menno Voois op voorsprong kwam.

Na de rust werd de 'vliegende' keeper van Lutlommel afgestraft toen hij te laat terug op zijn eigen helft geraakte!

Kort daarna scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer.

Erik zorgde (met zijn 2e van de namiddag) opnieuw voor een grotere kloof.

En weer... kwam LVV dichterbij: 2-3.

Een drukkende thuisploeg werd echter koud gepakt, en een snelle tegenaanval werd afgerond; 2-4.

Nog gaf de thuisploeg zich niet gewonnen, maar hun slotoffensief geraakte niet meer verder dan 3-4!

Sportieve en leuke wedstrijd van beide teams!