A-ploeg sluit 2012 af als co-leider!

Post date: 4-jan-2013 19:54:47

De A-ploeg had op 9 dagen 3 wedstrijden in het verschiet.

Eerst en vooral moesten ze uit naar Real Heesakker. Die mannen begonnen sterk aan de match en liepen 2-0 uit.

Tijd voor Stort om een tandje bij te steken. Er werd vlot gescoord, en Stort liep uit.

Enkel een zeer sterke Niels Lemmens kon Real in de match houden met 3 doelpunten en nog enkele knappe acties.

Uiteindelijk namen onze jongens toch verdiend de 3 punten mee naar huis!

Volgende opdracht: thuis tegen SK Kiebergen. Het was er duidelijk aan te merken dat "de Bond" stil lag, want Kiebergen was onherkenbaar.

De mannen uit Beringen hadden een degelijke ploeg op het veld, en het spel liep gelijkopgaand in de eerste helft.

Ook in de 2e helft was er weinig verschil, en Stort kwam goed weg toen een bezoeker de lat deed daveren, en even later een andere Kiebergen-spits onbegrijpelijk mistte.

Stort kreeg in de 2e helft een hele resem grote kansen, maar slaagde er maar niet in om deze om te zetten in doelpunten.

Het was uiteindelijk man van de match Luc Cuyvers die in de slotminuut met het enige doelpunt van de wedstrijd de 3 punten kon thuishouden!

Op zondag 30 december stond dan de onvervalste topper op het programma op het terrein van SC Horst.

In deze match was Stort voortdurend de beste ploeg op het veld, maar weeral werden er een hele reeks kansen de nek omgewrongen.

In de tweede helft herhaalde dit scenario zich, en de match leek af te stevenen op 0-0.

Enkele minuten voor tijd kwam Stort dan oververdiend toch op voorsprong! Gejuich alom.

Dit was echter van korte duur want in de slotminuten kwam Horst toch nog op gelijke hoogte, nadat een schijnbaar ongevaarlijke vrije trap al hobbelend aan de 2e paal binnenging.

Weg vreugde!

Door deze toch goede resultaten staan onze jongens nu samen met Warande op kop met 24 punten. Horst is derde met 23 punten, gevolgd door Sparta BW met 17.

De B speelde eerst bij CSC-Barrier, en kwam niet in de match. Het verloor met 5-0 forfaitcijfers!

De volgende partij ging het veel beter tegen een fel versterkt VK Kolonie (competitie lag stil!).

Ze weerden zich als duivels in een doosje, en konden verrassend de 0 houden. Zelf scoren zat er ook niet in, maar de 0-0 was al bij al verdiend!

Sterk gespeeld.

De veteranen dan.

Tegen de 'bezoekers' van KWB-Barrier kwamen ze 3 keer op voorsprong! KWB gaf echter niet op en kwam telkens terug in de match. Toen het kort voor tijd nog 3-2 stond dacht iedereen dat de wadstrijd gespeeld was, maart KWB slaagde er toch nog in om zijn slotoffensief tot een goed einde te brengen: 3-3.

Al bij al een terechte uitslag, waarmee beide ploegen konden leven.

Na de match werd het daardoor een prettig samenzijn, opgesmukt met lekkere pizza!

Over de laatste match van het jaar voor onze veteranen ga ik kort zijn, want die match duurde voor ons veel te lang!

Bij de 11-2 eindstand is alle uitleg overbodig!