Post date: 21-aug-2013 18:50:38

De A-ploeg was eerst vrij en moest vorige week op verplaatsing naar het ongeslagen Motorclub A.

De aanloop naar de wedstrijd liep niet al te vlot door de vele afzeggingen.

Met op de valreep toch 11 spelers (met dank aan de B en de veteranen) vertrokken ze met een bang hartje richting Stevensvennen.

Op het veld verliep het beter, Motorclub was de betere ploeg maar kreeg met moeite kansen gecreëerd.

Bij de rust stond het onverhoopt nog 0-0.

In de 2e helft kwam Stort meer in de match en op een counter kon Bodhi de score openen!

Motorclub stak een tandje bij, maar het waren opnieuw onze jongens die de score konden verdubbelen via Bart Lemmens:

0-2 met nog een half uur te gaan.

De thuisploeg bleef zoeken naar de aansluiting, en dat lukte vanop de strafschopstip.

Met man en macht verdedigde Stort die voorsprong en Motorclub slaagde er niet meer in de achterstand weg te werken.

Fraai resultaat voor deze 'bijeengeraapte' ploeg!

De B was 2 zaterdagen na elkaar vrij.

De Veteranen waren de enigen die 2x moest spelen.

Vorige week kwam VK Robinson op bezoek. De bezoekers waren op alle fronten de betere ploeg en liep uit tot 0-2.

Eigenlijk had die score hoger moeten liggen maar er werden, gelukkig voor ons, teveel kansen verkwanseld.

In de 2e helft ging het iets beter voor de veteranen en op een tegenaanval kon de aansluitingstreffer worden gemaakt.

Enkele minuten later scoorden de bezoekers echter opnieuw en stond het 1-3.

Vanop de stip kon Stort opnieuw de aansluiting forceren, maar het waren uiteindelijk de bezoekers die met een 4e doelpunt

de eindscore vastlegden op 2-4.

Volgende opdracht was uit naar Jong Geweld. De eerste helft verliep redelijk evenwichtig met kansen aan beide zijden.

Stort kon hieruit 2 doelpunten scoren, Jong Geweld eentje meer: ruststand 3-2.

Na de rust lukte er niets meer bij de veteranen en de thuisploeg kreeg kans na kans,