Partner

XL Adventure and Events

Verken Amersfoort en omgeving op de step
 
Stepclub Amersfoort heeft een nauwe samenwerking met XL Adventure and Events, waar U een step kunt huren en/of kopen, want zij zijn tevens officieel dealer van Kickbike.
Stepclub Amersfoort stelt éénmalig gratis een step ter beschikking tijdens de training op dinsdagavond (startplaats P-plaats aan de Schothorsterlaan om 19.30 uur).
Vervolgens kan een step één maand worden gehuurd voor slechts € 50,-. Mocht U na die maand besluiten een step te kopen bij XL Adventure and Events, dan krijgt U 15% korting op de officiële prijs.
Neem contact op XL adventure and events. Van Stepclub Amersfoort ontvangt u een speciale voucher om deze hoge korting te kunnen krijgen.
Stuur een mail info@xladventure.nl of bel 033 - 4690667
 
Een eigen tocht steppen!!
U kunt bij XL Adventure and Events ook steps huren en zelf een leuke tocht maken. Natuurlijk kan er ook voor u een leuke tocht op maat worden gemaakt met bijvoorbeeld kaart en kompas of een puzzeltocht. Vraag naar de mogelijkheden.
Ook kunt U een stadstour per step maken! Inclusief kaart en informatie van de stad.
XL Adventure and Events biedt ook de mogelijkheid om in de bossen van Amersfoort of in het centrum van Amersfoort te gaan GPS-schatzoeken op de step. Je gaat met de step en GPS op pad om allerlei foto's te herkennen. Doe je dit goed, dan vind je de locatie van de schat, hierin zit voor alle deelnemers een aardigheidje.
Voor meer activiteiten ga naar http://www.xladventure.nl