Contact / Lid worden

Stepclub Amersfoort is een club met ongeveer 50 leden. Deze stepclub is GRATIS,  er wordt derhalve geen contributie gevraagd.
Het doel van onze club is om met een leuke, enthousiaste groep krijgen te steppen en "steppenderwijs" te werken de conditie (verbetering). Bovendien kun je daardoor beter op gewicht blijven en/of zelfs afvallen.
"Vrijheid, blijheid" is een belangrijk uitgangspunt voor Stepclub Amersfoort. Het staat je volledig vrij om op de trainingsavonden te komen steppen wanner je wilt. Echter, de trainingsavonden zijn minder vrijblijvend. Er wordt wel aan de conditie(verbetering) gewerkt. Dus doorzettingsvermogen en de wilskracht moeten wel aanwezig zijn om je conditie te verbeteren. Derhalve kan er geen sprake zijn van fysieke aandoeningen/beperkingen en/of blessures.
 
Degene die zich na een gratis proefles of enkele trainingsavonden zich wil aansluiten bij de stepclub, vragen we 'n éénmalig bijdrage van € 15,-. Daarvoor krijgt U een fluoriserend trainingshesje met opdruk. Deze is bedoeld voor de zichtbaarheid, zowel kwa veiligheid als promotioneel. En bevordert het groepsgevoel.
Stepclub Amersfoort verwacht van alle leden dat tijdens de (trainings)tochten het fluoriserende hesje wordt gedragen. *
 
Hebt u zin om een keertje mee te doen? Dat kan!!! Iedere dinsdagavond vertrekken we om 19.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Schothorsterlaan (tegenover atletiekbaan Altis). U kunt zich UITSLUITEND middels een mail aan Henk Roelofs stepclubamersfoort@gmail.com melden dat u mee wilt steppen. Dan wordt er éénmalig gratis een step ter beschikking gesteld voor een proefles.
Er wordt gestept met 2 groepen (A en B). De A groep stept ca. 20 à 30 km. Voor degenen die voor de eerste keer meedoen, steppen in de B groep. De trainingsafstand is dan ca. 15 à 20 km en er wordt in een lagere tempo gestept.  Uit ervaring weten we dat de meeste nieuwe leden de trainingsafstand en het tempo van de B-groep kunnen steppen. Kijk voor nadere informatie onder het kopje "Meesteppen?".
Normale sportkleren en -schoenen zijn prima. Neem wel een bidon drinken mee voor onderweg (svp een échte bidon, want iedere step is voorzien van een bidonhouder).
 
Heeft U nog een andere vraag, neem gerust per email contact op met Henk Roelofs
Stepclub Amersfoort is per email te bereiken via:


* Alle steppers steppen voor eigen risico. Stepclub Amersfoort kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel opgelopen voor, tijdens of na een (trainings) steptocht. Het dragen van een helm is niet verplicht, maar draagt wel bij tot uw eigen veiligheid. Bovendien geldt voor alle leden dat een eigen WA verzekering verplicht is. Wanner je tijdens het steppen in groepsverband schade veroorzaakt aan een persoon of zaak, dan moet je zelf via je eigen WA-verzekering voor de kosten opdraaien. Stepclub Amersfoort aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid.
 
Kijk ook voor meer informatie op het Landelijk PLatform Toersteppen: http://toersteppennl.weebly.com

 
Als U interesse heeft bekijk dan ook even onderstaand filmpje van Stepclub Amersfoort op Youtube
1 items worden weergegeven
NaamContact Info
Sorteren 
 
Sorteren 
 
NaamContact Info
Henk Roelofs stepclubamersfoort@gmail.com 
1 items worden weergegeven