Opstepdag zaterdag 16 april 2011 in Amersfoort

Post date: Dec 27, 2010 3:13:53 PM

In Nederland zijn op zaterdag 16 april 2011 vele lokaties waar u kunt opstappen om kennis te maken met de step. Dit door een recreatief tochtje te steppen of aan een try-out mee te doen.

In Amersfoort doet Stepclub Amersfoort mee aan deze landelijke opstepdag. U krijgt dan informatie over het steppen, waaronder de calorieflyer die het energieverbruik toont op de step en ook aangeeft welke spieren u gebruikt.

Er wordt tevens uitleg gegeven over de beginselen van het steppen. Steppen is echter iets dat je eigenlijk niet hoeft te leren. Iedereen stapt op en stept weg. Deze dag is geheel GRATIS. Geïnteresseerden uit de regio Amersfoort en omstreken zijn van harte welkom om deel te nemen.

Er zijn prachtige routes beschikbaar voor de binnenstad van Amersfoort, maar ook in het prachtige buitengebied van Amersfoort. Kom op de step genieten van de prachtige cultuur en natuur die Amersfoort heeft te bieden.

Wel is vooraanmelden voor deelname bij ons opsteppunt van belang in verband met het reserveren van voldoende steps. Meldt U zich aan door een mail te sturen naar stepclubamersfoort@gmail.com

Het vermelden van Uw naam is voldoende, dan verwelkomen wij U hartelijk op 16 april tussen 10.00 en 16.00 uur.