Agenda

Begraafplaats Hofstraat:

Zaterdag 6 juni 2020 -

Het Weekend van de Begraafplaats staat gepland voor 5-7 juni. De werkgroep Weekend van de Begraafplaats, waarin vertegenwoordigers van de LOB, BVOB en stichting Terebinth zijn vertegenwoordigd, heeft besloten om het Weekend dit jaar niet door te laten gaan.

In deze enerverende tijden ontbreekt het de beheerders aan tijd en focus om activiteiten voor het Weekend voor te bereiden. Een andere overweging is dat de Corona-crisis is gekoppeld aan overlijden en uitvaarten. Het lijkt ons derhalve niet passend om direct na 1 juni Open Dagen en andere activiteiten op begraafplaatsen te organiseren.

Het Weekend van de Begraafplaats 2020 wordt inclusief het thema 'Begraafplaatsen: vol liefde' verplaatst naar 28-30 mei 2021.

We hopen dat u zich in 2021 weer aanmeldt als deelnemer van het Weekend van de Begraafplaats.

Met vriendelijke groet,

namens de werkgroep Weekend van de Begraafplaats,

Bartho Hendriksen

9.30-16.00 uur, zal tijdens het weekeinde van de begraafplaats, met als thema: “begraafplaatsen, vol liefde” www.weekendvandebegraafplaats.nl, smid Bert Jager van Smederij Dwarfforge uit Eexterveen samen met ijzerbewerker Hans met de mobiele smidse de smidskunsten komen vertonen. Geertsema Staal b.v. zal, net als vorig jaar, de materialen weer sponsoren.

Maandag 9 November 2020

19.30 uur in de Klinker.

De agenda voor de avond moet nog worden samengesteld. Zo gauw meer bekend is, zullen wij U dit laten weten.

De aanvangstijd t.o.v. van de afgelopen jaren is gewijzigd in 19.30 uur.

Het Weekend van de Begraafplaats 2021

wordt inclusief het thema 'Begraafplaatsen: vol liefde' verplaatst naar 28-30 mei 2021.