Preguem de la A a la Z

75 noves pregàries
en l'esperada continuació
de "La Pregària de la Porta"!

Què vol dir preguem de la A a la Z? Vol dir poder fer pregària amb els fills, amb els néts, a casa, a l’escola, a la catequesi, a l’esplai, a l’agrupament... Vol dir pregar a partir del més quotidià, de tot allò que ens acompanya en les nostres vides: els Amics, la Família, el Joc, les Notícies, les Paraules, el Vent, els Llibres... i també l’Oli, els Colors, les Bastides, els Obsequis, els Semàfors, la Xarranca... i la Pasta de dents!

Perquè a les 75 pregàries de Preguem de la A a la Z n’hi ha al menys una per a cada lletra de l’alfabet! Així podreu pregar pel Dilluns i pel Divendres, per les Cançons i pel Diàleg, per la Pau i per la Guerra, per la Roba bruta i per l’Univers... Perquè cada dia, i per tot arreu, trobem molts motius per pregar, per pregar de la A a la Z!

Molts motius per pregar i moltes pregàries ben endreçadetes, que podreu utilitzar directament, i també moltes idees, i dibuixos, i recursos perquè descarregueu les pregàries, feu servir els textos, aprofiteu els dibuixos...perquè creeu, re-creeu i us feu les pregàries ben vostres!

Mares, pares, mestres, catequistes, monitors, nens i nenes: aquest llibre és per a vosaltres!

[Compreu-lo aquí]