Faig #DIBUPA:
DIvulgació educativa amb diBUixos i PAraules que ajuden!

Ensenyo Escrivint, Dibuixant... i Xerrant! Com et puc DIBUPAR?

NOU LLIBRE:
CONTES DEL MESTRE AZENYAT PER A EDUCADORS!

El Juanjo s'ha perdut tot tornant a casa seva. En plena nit, en una estació de servei tancada, coneix el mestre Azenyat que li lliura... un plànol? No! Un quadern amb contes, contes per a educadors!

Són els "Contes del mestre Azenyat per a educadors", on hi ha contes sobre jardins desendreçats, arquers «llunàtics», enciams i caragols que provoquen intensos debats, llavors que no s’animen a germinar, dianes perfectes i anells de valor dubtós. I al final, en lloc de «Vet aquí un gos, vet aquí un gat, aquest conte s’ha acabat», et pregunta: «I a tu, en què et fa pensar aquest conte?»


Sis contes adaptats, il·lustrats i reflexionats per l’autor, amb pensaments sorgits de la seva àmplia experiència com a professor, conferenciant i pare.


Sis contes entranyables, enginyosos i divertits, procedents de tradicions ben diverses, que mouran a qualsevol educador a somriure i a pensar en la pròpia pràctica educativa amb afecte i agraïment.

(Compreu el llibre!)

NOU LLIBRE: ELS 7 SUPERPODERS DE LA FELICITAT!

Les llagues d’estómac no venen del que mengem, sinó del que se’ns menja!
L’estrès, les presses, la precipitació, les preocupacions... tot plegat pot fer que la nostra vida de cada dia ens resulti feixuga i no siguem capaços de gaudir-ne.

Deixeu que el llibre us ajudi a alliberar-vos de preocupacions que no són tan importants –però que se us «mengen» per dins–, identifiqueu idees falses sobre la felicitat i, sobretot, descobriu i feu vostres els 7 Superpoders de la Felicitat: estratègies senzilles... però extraordinàriament poderoses i aplicables!

Un llibre diferent, fet «a mà», ple de «visual thinking»: dibuixos expressius que us arribaran al cor, i que us ajudaran a ser més feliços per ser millors pares i mares, per comunicar-vos millor, per treballar més a gust... Amb els 7 Superpoders podreu ser més feliços per ser millors!

(Compreu el llibre!)

XERRADES PRESENCIALS I ONLINE

A la teva escola, auditori o sala d'actes, amb totes les mesures de seguretat... o des de casa teva, amb tota comoditat!

Xerrades presencials i online. En el meu canal de youtube trobaràs diverses mostres de com són les meves xerrades online, i aquí mateix tens quatre exemples. No dubtis en contactar amb mi per a qualsevol consulta o per contractar-ne alguna.

Perquè una xerrada no soluciona un "tema", però per a tot tema hi ha una bona xerrada!

PARES I MARES SENSE ESTRÈS

COM TRACTAR AMB ADOLESCENTS CONFINATS I DESCONFINATS

SER MÉS FELIÇOS PER SER MILLORS PARES I MARES

LA VACUNA DE L'AUTOESTIMA

EL MEU ÚLTIM ARTICLE A L'ARA CRIATURES

No sempre tinc coses a dir, però això sí que us ho diré: en la cançó de la relació família-escola, utilitzeu tots els instruments al vostre abast i així passareu del to de RE (rebuig i enfrontament) al to de FA (centrar-se en fills i alumnes)..

L'últim article a l'Ara Criatures (24/9/22)

I aquí molts altres articles!

XERRADES PER A FAMÍLIES, ESCOLES I EMPRESES

Descarregueu-vos els tríptics:

En aquest web podreu saber una mica de mi, de què parlo en les meves xerrades, què he escrit, per on paro amb les meves activitats, i si tot plegat no us desanima, potser voldreu posar-vos en contacte amb mi perquè us ensenyi, us escrigui, us dibuixi... o us xerri!