La Pregària de la Porta

Pregar en família? Abans de sortir de casa? Amb els nens?! Potser sí que sembla un disbarat, o una utopia irrealitzable... o les dues coses alhora. Però La Pregària de la Porta us explica l'experiència d'una família que ho ha fet... i ha sobreviscut!

De fet, el llibre no només us ho explica, sinó que a més us ofereix més de cinquanta pregàries que podeu utilitzar tal com estan, i un munt d’idees, textos, dibuixos i recursos (escrits al llibre i també en un cd adjunt!) perquè fotocopieu, descarregueu, dibuixeu, escriviu i inventeu moltes altres pregàries. Pregàries per la Pau, pregàries amb la Natura, pregàries amb el cos, pregàries amb el cicle de l’any, pregàries amb el que els nens van aprenent... pregàries que podran seguir els més petits i els més grandets, pregàries que parlen del que vivim cada dia, pregàries que podreu fer en família, sí, i amb els nens... i abans de sortir de casa, perquè Déu us acompanyi cada matí!

I si voleu saber per què es diu la Pregària de la Porta... obriu la “porta” d’aquest llibre, i de seguida us quedarà clar!

[Compreu-lo aquí]

¡Y también en castellano, con traducción del autor, y editado por PPC!