Et diem: "Bon Dia, Jesús!"

Recursos i Activitats per començar el dia a classe amb ganes, alegria, entusiasme... i donant gràcies a Déu!

Quan diem "Bon Dia" estem dient "et desitjo que passis un bon dia". Començar les classes dient-nos i dient a Jesús "Bon Dia!" és apostar per un dia millor.

Una bona manera és la de dedicar uns minuts de la primera classe a realitzar una activitat senzilla i motivadora. De ben segur la proposta presenta dificultats i reptes, però també ofereix grans possibilitats per viure moments de silenci, reflexió, participació i profunditat contra el soroll i la superficialitat que sovint ens assetgen, a nosaltres i als nostres alumnes.

En la xerrada s'ofereixen recursos i exemples de diferents tipus de Bon Dia: el bon dia dels Pensaments, el bon dia Musical, el bon dia Artístic, el bon dia Fotogràfic, el bon dia dels Testimonis, el bon dia Cantat, el bon dia Pregat, el bon dia dels Colors, el bon dia de la Creació, el bon dia Dansat, el bon dia del Cos, el bon dia del Conte...

Una bona oportunitat per adonar-nos de tots els recursos que ja fem servir, per descobrir-ne de nous i, en definitiva, per animar-nos a dir cada dia "Bon Dia, Jesús!"

[podeu descarregar-vos el fitxer adjunt, on trobareu la versió pdf de la major part de diapositives de la presentació]