#QuaresmAfirmacions: de Cendra a Rams, camí de la Pasqua!

Un quadern descarregable amb els 40 textos evangèlics corresponents a la Quaresma (de Dimecres de Cendra a Diumenge de Rams), i 40 afirmacions i 40 dibuixos inspirats per aquests textos.

Cada dia té la mateixa estructura: la referència bíblica, el text i una afirmació, i al costat un dibuix amb un fragment del text corresponent.

Les QuaresmAfirmacions tenen a veure amb l’Evangeli, però potser de vegades la relació només em sembla evident a mi, així que al final del llibret trobareu un espai per a les vostres pròpies afirmacions: deixeu-vos portar per la Paraula!

Vull creure que, encara que hagi passat la Quaresma (o no siguin els textos corresponents a l’any litúrgic corresponent), el material tindrà utilitat per motivar la pregària i/o el desig d’aprofitar el temps de Quaresma (o qualsevol altre temps) per a la transformació personal.

Us ofereixo el material amb la satisfacció d’haver-lo completat (en algun moment no vaig tenir clar si ho aconseguiria!), i el desig que us ajudi a viure amb més intensitat la Quaresma, la Pasqua, i qualsevol temps litúrgic! Feu-lo servir, doncs, amb tota llibertat, adaptant-lo a la vostra circumstància personal, i a la realitat de la vostra família, escola o comunitat.

A l’última pàgina hi ha gairebé totes les maneres de contactar amb mi: si us ve de gust m’agradaria saber com heu treballat, com heu pregat i com heu viscut aquestes #QuaresmAfirmacions.

Rebeu una abraçada ben quaresmal, tot fent camí cap a la Pasqua!

[Descarregueu lliurement el quadern i feu-lo servir totalment o parcialment. Sou pregats, això sí, d'esmentar-ne la procedència]