Xerrades adreçades a ALUMNES

Com Presentar en Públic els teus Treballs

El Treball de Recerca a Batxillerat, el Projecte de Recerca i les propostes d’Emprenedoria a l’ESO, fins i tot els Projectes Interdisciplinars a Primària... Constantment es presenten oportunitats de mostrar en públic el treball que s’ha dut a terme. Dominant el Triangle de Parlar en Públic (Discurs, Orador, Auditori) les possibilitats d’èxit i de gaudir amb l’experiència augmentaran moltíssim!

Una estona amb Mutants del Planeta Sexe

(Afectivitat i Sexualitat per a Adolescents)

Per a nois i noies a partir de 3r d’ESO, que ja han experimentat la “pressió social” que empeny a una sexualitat animal, impulsiva, d’”aquí te pillo, aquí te mato”. Una xerrada dinàmica i divertida perquè coneguin els aspectes fisiològics i, sobretot, els afectius, i perquè resolguin dubtes i sentin una proposta de vida afectiva plena de sentit.

Amb FE o sense FE, el FEt religiós t'aFEcta!

Per què estudiar Religió? Per molts motius: per la cultura, per la llengua, perquè ens ajuda en la nostra vida quotidiana, perquè ens proposa coses bones... Una xerrada dinàmica i amb moments de participació, adequada per alumnes a partir de 3r d’ESO.

Cal tenir Valor... com Jesús!

Paciència, Escolta, Sostenibilitat... Tres valors que s’encarnen en diversos personatges històrics. Tres valors que també ens proposa Jesús. Tres valors que els alumnes des del Cicle Superior de Primària poden identificar, entendre... i treballar dia a dia!

EspaBíblia't!

Una estona de cançons i dinàmiques perquè els nens i nenes de 3r i 4t de Primària coneguin millor alguns personatges de la Bíblia i els valors que encarnen. Aprenguem i passem-nos-ho bé: espavilem-nos i espaBibliem-nos!